Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
12 PRINCIPII ALE INGERILOR SI ARHANGHELILOR

12 principii ale Ingerilor si Arhanghelilor poti sa discopersi la cursurile predate de mine, Cristina Hlusak, Trainer de Dezvoltare Personala.

Ca oameni, de-a lungul timpului, am fost mereu constienti de existenta Ingerilor si al Arhanghelilor. Pe mine m-au ajutat de multe ori cand le-am cerut ajutorul si sunt convinsa ca te-au ajutat si pe tine, in anumite situatii.

Ingerii au existat in acest Univers de cand exista Universul si taramul lor Angelic influenteaza toata viata noastra.

Exista o mare activitate a Ingerilor si a Arhanghelilor in prezent, deoarece planeta Pamant trece printr-o rapida tranzitie dimensionala de crestere evolutiva.

Ingerii si Arhanghelii sunt mereu gata sa raspunda apelului nostru. Ei pot co-crea cu noi si ne pot ajuta sa ne indeplinim misiunea pe Pamant. Asa cum se mai spune, ne pot ajuta sa aducem „Raiului pe Pamant”.

Noi toti meritam sa primim indrumarea Ingerilor si a Arhanghelilor, atata timp cat Indeplinim voia Divina.

Este important sa constientizezi ca Ingerii si Arhangelii sunt mereu in slujba Divinului. Ei sunt Lumina Vie. Asta inseamna ca ei nu indeplinesc voia noastra, ci voia Tatalui Divin.

Citeste mai mult despre CUM TE AJUTA INGERII SI ARHANGHELII.

A primi indrumarea si ajutorul Ingerilor si al Arhanghelilor este un dar divin.

Dar cum comunicam cu Ingerii si Arhanghelii?

COMUNICAREA CU INGERII SI ARHANGHELII INCEPE CU NOI.

Comunicam cu ei prin simturile noastre.

Poate ca ai observat, fara sa judecam, ca exista oameni care nu stiu sa comuncie nici la nivel uman. Cum ar putea ei oare comunica cu Ingerii si Arhanghelii, la un alt nivel?

Multi oameni nu stiu cum sa foloseasca simturile lor, pentru ca nu se cunosc. Nu cunosc nimic despre simturile subtile ale sufletului lor: clarvederea, clarauditia, clarperceptia.

Daca doresti sa te cunosti mai bine, incepe cu tine. Descopera puterile tale secrete. Invata cum sa le folosesti intr-un mod Divin.

Te pot ajuta pas cu pas, cum sa te cunosti mai bine si ma bucur sa te invit alaturi de noi, la urmatoarele Cursuri si Evenimente cu Ingeri si Arhangheli.

La aceste cursuri cu Ingeri si Arhangheli pe care le predau de peste 20 de ani, inveti cum sa co-creezi cu Ingeri si Arhangheli, in 5 domenii diferite ale vietii tale de zi cu zi.

La aceste cursuri descoperi taramul Ingerilor si al Arhanghelilor si sferele pe care le guverneaza – cele ale astrologiei, ale anotimpurilor, ale lunilor, ale zilelor, ale orelor si ale culorilor.

La aceste cursuri descoperi taramul mineralelor si al pietrelor pretioase, al plantelor si al gradinilor, al animalelor, al pasarilor si al insectelor. La aceste cursuri descoperi o lume magica.

Aceste cursuri te invata cum sa ceri ajutorul Ingerilor si al Arhangelilor. La aceste cursuri descoperi cum ei te pot ajuta si cum poti practic aplica ajutorul lor.
Ingerii te pot ajuta la locul de munca si chiar in diferite aspecte financiare din viata ta de zi cu zi.

Cand descoperi ajutorul lor, descoperi ca nu esti niciodata singur(a), chiar daca din cand in cand te simti fara nici un ajutor. Ei sunt mereu gata sa te ajute. Important este sa le ceri ajutorul.


La aceste cursuri descoperi 12 principii ale Ingerilor si Arhanghelilor:


• O introducere despre Ingeri si Arhangheli
• Ierarhia Ingerilor si a Arhanghelilor
• Atributele Ingerilor si ale Arhanghelilor
• Planete, Ingeri si Arhangheli
Astrologie, Ingeri si Arhangheli
• Anotimpuri, Ingeri si Arhangheli
• Uleiuri esentiale, Ingeri si Arhangheli
• Ingeri si Arhangheli pentru fiecare Luna, Zi, Ora si Culoare
• Semne si Simboluri ale Ingerilor si ale Arhanghelilor
• Ingerii si Arhangheli din viata noastra de zi cu zi
• Glosarul Ingerilor si al Arhanghelilor
• Despre Arhanghelii Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel si Chamuel

Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente si vei vedea cum Ingeri si Arhanghelii te pot ajuta.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023