Menu

București, Cursul ThetaHealing Bază 21-23 iulie 2017

21 iunie 2017 - Următoarele Cursuri
București, Cursul ThetaHealing Bază 21-23 iulie 2017

București, Cursul ThetaHealing Bază 21-23 iulie 2017 | Cristina Hlusak, este un nou curs inovator, la care te invit cu multă bucurie.

Citește mai mult despre Cursul Theta Healing Bază.

Despre ThetaHealing

Theta Healing este una dintre cele mai impresionante experienţe ale vieţii, o tehnică de vindecare extraordinară care ne învaţă cum să utilizăm intuiţia noastră naturală. După ce vei învăţa această tehnică vei vedea că toată lumea are capacităţi intuitive, care pot fi folosite pentru realizarea de vindecări fizice şi emoţionale instantanee.

ThetaHealing este o cale miraculoasă de a ne conecta la energia creatoare aflată in toate lucrurile; această energie poate schimba instantaneu Convingerile şi Sentimentele care au legături cu multe afecțuni.

Citește mai mult despre Theta Healing în secțiunea Blog.

Despre Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing România

Cristina Hlusak a adus în premieră în România tehnicile Theta Healing în anul 2008 – tehnici menite să crească capacitatea de intuiție, schimbarea AND-ului și să rezolve situții concrete de business și afecțiuni medicale, precum și alte tehnici – specifice unor probleme afective de relaționare în cuplu și în societate.

Cristina Hlusak lucrează cu antreprenori și oameni de afaceri notorii din Romania și din SUA, cu persoane cunoscute din showbiz, cu psihologi si psihoterapeuți, dar și cu pacienți din centre medicale.

Cristina Hlusak a susținut terapii și cursuri de mulți ani, în Romînia, Japonia, Macau, Hong Kong, SUA, Italia, Dubai, Liban, Iordania și multe alte țări.

Citește mai mult despre Cursurile Theta Healing.

Baza acestor cursuri este practicarea tehnicilor care îți permit să îți schimbaţi tiparele de viaţă menţinute de convingerile tale, fie auto-impuse, fie impuse din afară. Această practică poate dezvălui rapid convingeri care ar putea avea nevoie de mai mulţi ani de psihoterapie tradiţională, arătând corpului tău cum să înlocuiască convingerile şi sentimentele limitate cu altele pozitive.

Despre Vianna Stiba, Fondator ThetaHealing

Citește mai mult despre Vianna Stibal.

Alte subiecte şi exerciţii predate în aceste cursuri includ discernământul, atunci când lucrăm cu îngeri călăuzitori şi păzitori, o introducere în legile manifestării, modul cum se fac citirile viitorului, echilibrarea nivelelor de serotonină şi adrenalină, eliminarea metalelor grele şi a radiaţiilor, sufletele pereche, duhurile capricioase, cele Şapte Planuri ale Existenţei, dar şi protocoalele pentru transformarea unor mari diversităţi de afecţiuni şi boli.

În urma aboslvirii cursurilor Theta Healing Bază, vei primi un tip de certificat înregistrat oficial la THInK®, cu serie și număr unic.

Cristina Hlusak – Reprezentanta ThetaHealing® ROMÂNIA – Formator profesional în diverse terapii complementare și alternative – este atestată de CNFPA și de OPMCA cu specializarea tehnicii Theta Healing și este înregistrată în Registrul Practicienilor din România cu reg. nr. 66 011 din data 30.09.2011.

DATA CURSULUI: 21-23 iulie 2017
3 ZILE INTENSIVE

PROGRAMUL CURSULUI DE BAZĂ:
Vineri, 21 iulie: 18.00 – 21.00
Pauza de seară: 19.30 – 19.45
Sâmbătă, 22 iulie: 10.00 – 18.00
Pauza de dimineață: 11.30 – 11.45
Pauza de prânz: 13.30 – 15.00
Pauza de după-amiază: 16.30 – 16.45
Duminică, 23 iulie: 10.00 – 18.00
Pauza de dimineață: 11.30 – 11.45
Pauza de prânz: 13.30 – 15.00
Pauza de după-amiază: 16.30 – 16.45

Cursul se închieie duminică, 23 iulie, la ora 18.00.

PREȚ: 640 RON

Înscrie-te acum.

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

LOCUL DESFĂȘURĂRII CURSULUI: București, sector 1, zona Aviatorilor, România
Locația va fi transmisă cursanților înscriși.

ÎNSCRIERI: 0746 525 785
Email: [email protected]

FĂ PRIMUL PAS.
CONTACTEAZĂ-NE PENTRU ÎNSCRIERI.
RESTUL VINE DE LA SINE.

Pentru mai multe informații despre cursurile Theta Healing și pentru a te înscrie la cursuri, te invităm să urmărești website-ul www.cristinahlusak.ro
Facebook

GĂNDEȘTE THETA HEALING CU CRISTINA HLUSAK.
Învăță tehnicile ThetaHealing.
Aplică aceste tehnici în viața și în cariera ta.

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
Telefon: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro