Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ALEGE CALEA MAESTRULUI TAU INTERIOR

Acestea nu sunt cuvintele mele, sunt cuvintele pe care le-am invatat de la un Maestru. El m-a indrumat pe acest drum. Cu ajutorul Lui am inceput aceasta calatorie. Si tu poti incepe aceiasi calatorie. Tot ceea ce am invatat, si tu poti invata.

Daca nu stii de unde sa incepi, poti incepe aici si acum. Inscrie-te la urmatorul Curs ThetaHealing Baza. Vei descoperi cum sa aplici tot ceea ce citesti aici.

Nu este de ajuns sa admiri cuvinte frumoase. Daca doresti ceva, trebuie sa faci ceea ce spui. Un om infometat nu este satul admirand mancarea. Trebuie sa o si manance. Nu este de ajuns sa asculti vocea Maestrului Tau interior. Trebuie sa si actionezi.

In aceasta calatorie, este important insa sa stii diferenta intre ceea ce este real si ceea ce este ireal. Este important sa intelegi aceasta diferenta, nu numai la inceputul acestei calatorii, dar si pe parcursul ei, la fiecare pas.

Alegi sa incepi aceasta calatorie in inima ta cand intelegi ca numai aceasta este calea in care poti sa inveti ceea ce merita cu adevarat. Cine nu cunoaste aceasta cale, munceste sa castige bani si putere. Dar toate acestea sunt numai pentru cel mult o viata. De aceea sunt ireale. Exista lucuri mult mai marete decat acestea, reale si durabile.

In lume sunt doua feluri de persoane – cei care cunosc cu adevarat aceasta cale si cei care nu o cunosc. Aceasta este cunoasterea care conteaza. Care este religia ta, nu conteaza. De ce rasa esti, nu conteaza. Acestea nu sunt importante. Ce este important este aceasta cunoastere, cunoasterea misiunii tale cu Divinitatea din tine.

Divinitatea are o misiune pentru tine, iar acesta este evolutia. Cand vei intelege cu adevarat acesasta misiune, nu vei putea face altceva decat sa te dedici acestei misiuni.

Daca ai cunoaste misiune ta, ai ramane cu Divinitatea din tine. Ai ramane in picioare pentru bine, nu pentru rau. Te-ai dedica evolutiei, nu egoismului.

Daca ramai cu Divinitatea, nu conteaza daca esti catolic, musulman sau ortodox; american, francez sau roman.

Cine ramane cu Divinitatea, stie de ce este aici si ce trebuie sa faca si incearca sa se dedice a ceea ce are de facut cu Divinitatea din el.

Toti ceilalti nu stiu inca ce au de facut. Acestia de obicei actioneaza prosteste. Se dedica a ceea ce este ireal si incearca sa investesca in modalitati create numai pentru ei, pe placul lor. Toate acestea pentru ca nu inteleg ca totul este Unul si ca doar ceea ce este Unul este real, accesibil pentru oricine.

Primul pas este sa inveti sa faci diferenta intre ceea ce este real si ceea ce este ireal si sa ramai cu Divinitatea din tine. Si chiar daca ai facut aceasta alegere, trebuie sa iti reamintesti ca exista multe feluri de realitati. Trebuie sa stii sa faci diferenta intre ele. sa faci mereu diferenta intre ce este drept sau gresit, important sau neimportant, utilul sau inutil, adevarat sau fals.

Aceasta este cheia realizărilor în ThetaHealing

Daca doresti sa alegi calea Maestrului Tau interior, nu ar trebui sa-ti fie greu sa alegi intre bine si rau, pentru ca astfel decizi sa ramai de partea Divinitatii si cu tot ceea ce este adevar, indiferent de aparente.

Atragem oameni si exeriente in viata in baza aparentelor si a sistemelor noastre de convingeri. Cand intelegi ce sunt convingerile, intelegi ca universul functioneaza prin rezonanta. Numai Maestrul Tau interior te poate ghida sa-ti gasesti calea in viata. Eu te pot indruma practic. Pot sa-ti arat cum sa aplici metode practice si eficiente pentru a ramane coectat la Maestrul Tau interior.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri oferite de mine, Cristina Hlusak. Cunoaste-te pe tine insuti.

Alege calea Maestrului tau interior

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023