Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CARE ESTE CARACTERISTICA THETA HEALING

Care este caracteristica ThetaHealing ? M-au intrebat intr-un interviu pentru Revista Business 24.

Profesez intr-un domeniu de dezvoltare personala, profesionala si spirituala. Ajut oamenii sa-si urmeze pasiunea, calea sufletului, oferind diverse cursuri, terapii individuale si produse specifice. Prin experiente si sugestii practice, printr-o abordare concreta si operattionala, bazata pe exemple si demonstratii, toate acestea te ajuta si iti permit sa iti schimbam gandurile, convingerile si tiparele de viata, acele tipare de viata care slabesc exprimarea adevaratei tale esente, inclusiv pe plan profesional.

Caracteristica cea mai importanta a domeniului pe care-l profesez, ThetaHealing este scopul sau.

Fiecare dintre noi are un scop in viata, un dar unic, un talent special pe car il poate oferi altora, o misiune personala. Fiecare dintre noi are propriul set de teme si lectii de viata. In afara acestor misiuni personale, pe care toti le avem, altii au misiuni “globale”, “universale”, de a ajuta cu pasiune copiii, oamenii, animalele, plantele, de a se implica intr-o cauza sau mai multe, pentru beneficiul umanitatii, in general. Scopul principal al acestora este de a-i ajuta pe alții cu pasiune si iubire in tot ceea ce fac. Acesta este si scopul meu in domeniul in care profesez.

Sunt pasionata de ceea ce fac. Pun inima si suflet in munca mea si atrag in mod natural oameni care au nevoie de ajutor. Imi ascult vocea interioara, sentimentele, care tin ritmul muncii mele cu entuziasm. In domeniul pe care il profesez acum, bucuria este scopul meu final.

Am creat firma Natural Living Tree cu sediul in Las Vegas in 2008, cand am renunțat la cariera mea de consultant in construcții din Hong Kong. Imi petrec timp si in Romania, dar businessul principal este in Las Vegas”, am explicat intr-un interviu acordat Revistei Business24.

Cristina Hlusak este o femeie de afaceri cu o viziune aparte asupra a tot ceea ce inseamna management, echipa, analize financiare si succes. Romanca a renuntat la cariera in constructii pentru a pune bazele, in Las Vegas, unei firme ce-i ajuta pe manageri să abordeze o cale spirituală in afaceri. Revista Business 24.

Regaseste-ti scopul tau in viata. Incepe cu Cursurile ThetaHealing pe care le predau. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023