Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CARE ESTE SCOPUL IN DOMENIUL THETA HEALING

Daca te intrebi care este scopul in domeniul ThetaHealing, vei gasi multe raspunsuri, pentru ca ThetaHealing nu este un domeniu comun si nu este unul nou; a existat dintodeauna.

ThetaHealing este un domeniu personal si cooperativ, o practica, in care eu vad o valoare. Asa cum exista o valoare in practicarea notelor pe o chitara sau pe un pian cu scopul de a asculta muzica, acest domeniu pune in practica informattii stiintifice si educationale cu scopul de a promova dezvoltarea personala, profesionala si spirituala.

Nu ma dedic numai tehnicilor ThetaHealing.

ThetaHealing este numai o ramura in domeniul pe care il profesez, domeniu bazat si pe spiritualitate, dar care nu interfereaza cu convingeri religioase, afilieri sau alte organizatii. Nu exista aspecte religioase in domeniul pe care il profesez.

Visul meu de a dezvolta o astfel de cariera, a fost si este pentru mine mult mai mult decat un simplu vis, este o inclinatie a sufletului, o pasiune care a existat mereu in esenta fiintei mele. Este fiinta noastra care determina gandirea si personalitatea, chiar daca putini dintre noi sunt constienti de faptul ca aceasta este fantana adanca in noi care ne calauzeste in mod constant.

Cei mai multi dintre noi rareori dau atentie acestei esente, dar daca atingem aceasta sursa, suntem intr-un mod natural, constant, pe o traiectorie in crestere – personal, financiar, emotional si spiritual.

Subiectele prezentate m-au atras dintodeauna

In 1998, cand studiam International Business, Afaceri internationale la UNLV, Universitatea din Nevada Las Vegas, chiar langa departamentul nostru, exista departamentul de Studii ale Constiintei. Raymond Moody, directorul acestui departament, invita diversi autori la conferinte organizate in cadrul Universitatii, printre care si Dr. Brian Weiss. Subiectele prezentate aici m-au atras dintodeauna.

Inainte de a urma facultatea de constuctii din Bucuresti, am absolvit liceul de filosofie Iulia Hasdeu, din Bucuresti. Atunci, interesul meu despre aspecte mai putin abordate in discutiile de zi cu zi, a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult.

De la colegii mei din cadrul Universitații din Las Vegas am primit o carte, prima publicate a Viannei Stibal, fondatoarea thenicilor ThetaHealing, scrisa in 1995 – Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu. Mi-am dorit s-o intalnesc pe Vianna Stibal, insa atunci nu exista un website pentru aceste tehnici care se numeau Tehnicile Orion.

Am fost incantata sa am posibilitatea de a cunoaste acesti oameni minunati. Astazi visul meu s-a implinit. Am creat firma Natural Living Tree™ si am organizat cursuri cu Vianna Stibal din 2008. In 2010 l-am revazut cu mare bucurie pe dr. Raymond Moody si dr. Brian Weiss, la o conferinta in Italia, organizata in 2011, in parteneriat cu Natural Living Tree™.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023