Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CUM AM DEZVOLTAT O CARIERA INTERNATIONALA

Multa lume m-a intrebat: “Cum am dezvoltat o cariera internationala.” Cariera mea internationala nu a inceput in Asia, dar aici am am fost angajata in profesia de consultant in constructii, la una dintre cele mai mari firme din Aisa.

In Hong Kong am avut sansa de a lucra cu profesionisti din intreaga lume. Ma bucuram pentru munca mea si vedeam rezultate in fiecare zi, intr-o comunitate vibranta de la care invatam un nou stil de viata. Visam la o cariera lunga si vedeam oportunitati nelimitate de a avansa in viata. Imi placea sa lucrez cu oamenii, ma simteam realizata si avem multe satisfactii.

Traiam in Macau o viata plina de posibilitati alaturi de alti expatriati, insa realitatea celor care traiau acolo era alta. Realitatea celor care munceau in fabricile din China, conditiile lor de munca, era alta.

Am simtit nevoia de a face ceva pentru a creste gradul de constientizare a conditiilor de munca din China. Am simtit nevoia de a oferi un ajutor umanitar; nu pentru ca aveam posibilitati, ci pentru ca stiam ce inseamna sa nu ai posibilitati.
Am simtit nevoia de a vedea lucrurile dincolo de concret si m-am intrebat:

Ce as fi facut eu daca as fi fost intr-o situatie similara?
Dincolo de realizarile mele, care este contributia mea fata de oameni, animale, Planeta?
Si daca as putea face ceva, de unde as incepe?
Ce as face concret?

Am inceput astfel sa ofer un impuls de mai multa incredere echipei de muncitori din fabrica din Zhuhai, China unde lucram. Am inceput sa-i ascult cu mai mult interes si sa accept feedback-ul lor. Ei m-au inspirat de fapt. Privind-i cu admiratie, am simtit o chemare interioara de a creea ceva nou, de a construi propriul meu drum pentru a-mi aduce contributia fata de toate oportunitatile care mi-au fost oferite.

In calatoria vietii mele, am inteles scopul vietii mele. Raspunzand la intrebarile relevante dintr-o conversatie cu mine, am acordat atentie viselor mele si mi-am schimbat cariera, reinventandu-ma.

Daca doresti o cariera care sa te implineasca, te pot ajuta. Te pot ghida si te pot indruma.

Fa primul pas. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023