Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce am învățat de la James Redfield 

Ce am învățat de la James Redfield 

Atunci când suntem doar parţial conectaţi la Sursa Creatoare, la AtoateCreatorul Dumnezeu (cum se întâmplă, în majoritatea cazurilor, în această dimensiune!), sau când conexiunea noastră nu se efectuează perfect, nu reuşim să obţinem energia necesară direct de la Sursă. Astfel, nulți recurg la diverse metode de a “fura” energie de la alţii.

În „Profeţiile Celestine”, James Redfield  descrie patru tipuri de scenarii pentru preluarea controlului, pe care le folosim în acest sens și în ThetaHealing. Acestea includ:
 
1. Convingerea că trebuie să cedăm din energia noastră altora pentru a fi acceptaţi şi iubiţi.

2. Jurăminte sau legăminte făcute în trecut pentru a ne ceda puterea, printre care ar putea fi jurământul sărăciei sau cel al obedienţei. Acestea ies de regulă la suprafaţă atunci când efectuăm o curăţare energetică. 

3. Convingerea că noi suntem aceia care vindecă, şi nu încredem sau nu avem încredere în Dumnezeu, ca vindecătorul suprem.

4. Deficienţa de nutrienţi şi minerale utilizate în cadrul momentelor intense de concentrare din timpul şedinţelor de terapie. 

Citește mai mult:

Ce sunt convingerile

Cum te pot afecta convingerile

Puterea jurămintelor

Învață ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak. 


Înscrie-te acum la Cursurile ThetaHealing pe care le ofer și Online. Învață cum să-ți recuperezi energia, cum să-ți păstrezi toată energia de care ai nevoie şi cum să fii iubit(ă).

Începe acum călătoria ta!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023