Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CE ESTE CREDINTA

Credinta reprezinta o treapta a cunoasterii care genereaza instantaneu fenomene subtile de rezonanta cu multe energii pe care nu le putem defini, pentru ca nu fac parte din lumea fizica si nu se pot descrie in cuvinte.

Si cuvintele sunt parte din universul fizic, deci ar fi inutil sa cautam cuvinte sau demonstratii rationale care nu au nici un sens. Numai o minte logica analizeaza pentru ca este analitica.

Ce inseamna credinta in Divinitate?

Credinta in Divinitate este o opinie ferma, o convingere puternica, convingatoare, pe care nici macar nu trebuie sa o demonstrezi, mai ales ca nu se poate demonstra.

CE SUNT CONVINGERILE

Exista o mare diferenta intre a te ruga La Divinitate si a te ruga cu Divinitatea. Exista o mare diferenta intre a crede mereu in Divinitate si a crede in Divinitate numai in momentele de nevoie.

Ce definitie finita ai putea da infinitului?
Ce definitie de putere ai da Omniputerii?
La ce stiinta se raporteaza Omnistienta?
Cum ai descrie in cuvinte Omniprezenta?

Am trait multi ani in Statele Unite ale Americii, unde am studiat cu Ameridienii din Arizona aspecte mistice ale calatoriei mele spirituale. De la ei am invatat despre Capetenia Quanah Perker, un lider al Nativilor Americani, care a trait aproximativ intre anii 1840 – 1911.

Datorita unei infectii provocate de o rana in urma unei lupte fatale, Quanah Perker era pe moarte cand a avut o viziune cu Domnul IIsus Christos care I-a spus ca, pentru a se ispasi dupa crimele faradelegi la care participase, trebuia sa renunte la viata plina de violenta si sa invete popoarele indiene religia peyote.

Astfel, chiar daca Quanah Perker a fost unul dintre ultimii sefi din Comanche, a fost primul care a adoptat religia peyote Nativilor Americani.

Pentru el, leacul sacru in Calea Peyote era taina, un ritual primit pentru poporul indian de la Domnul nostru IIsus Christos. La acest ritual, in timpul ceremoniilor traditionale de vindecare, era folosita apa sfanta pentru impartasanie.

Cuvintele si invataturile sale erau profunde. Quanah Perker spunea ca: “Omul alb intra in Biserica lui si vorbeste despre IIsus. Indianul intra in cortul lui si vorbeste cu IIsus.”

Intareste-ti credinta in Divinitate. Vino si roaga-te Cu Divinitatea alaturi de noi. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine.

“Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi.” Matei 21:22

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023