Menu

Ce este ThetaHealing

Theta Healing este o tehnică prin care învățăm cum să ne folosim intuiția noastră firească, bazându-ne pe iubirea necondiționată a Atoatecreatorului, care “lucrează” de fapt.

Prin schimbarea ciclului undelor cerebrale, inclusiv starea “Theta”, poți observa ca martor cum Atoatecreatorul creează transformări fizice și emoționale, instantanee. Învățând tehnicile Theta Healing, vei vedea că orice om are capacități intuitive pe care le poate folosi pentru a realiza vindecări fizice și emoționale spontane. Folosește aceaste tehnici; te vei putea ajuta pe tine, precum prietenii tăi și membrii familiei tale.

Theta Healing a fost concepută de Vianna Stibal ca o călăuză terapeutică de auto-ajutor, pentru a dezvolta capacitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental și emoțional, prin Atoatecreatorul.

Theta Healing este o tehnică binecunoscută pentru „Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor„, la toate cele patru niveluri: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.

Având din ce în ce mai multe dovezi științifice că emoțiile „toxice” pot contribui la apariția bolilor și că emoțiile, sentimentele și puterea gândirii au o influență directă asupra sănătății noastre fizice, există un interes crescând privind modul cum mintea influențează trupul, pentru a dobândi sănătatea optimă. „Lucrul asupra Convingerilor și Lucrul asupra Sentimentelor” îi înarmează pe oameni cu capacitatea de a înlătura și de a înlocui emoțiile, sentimentele și gândurile negative cu unele pozitive, benefice.

Theta Healing este cel mai bine descrisă ca o minune ușor de realizat în viața noastră.

De asemenea, Theta Healing este binecunoscută pentru cele Șapte Planuri ale Existenței; un concept care ne permite conectarea la cel mai înalt nivel al Iubirii Necondiționate și al Energiei a Tot Ceea Ce Există. Folosind acest concept, Terapeutul Theta Healing® poate atinge cea mai mare claritate, înțelepciune și iubire.Theta Healing este o tehnică de vindecare extraordinară, creata de Vianna Stibal, vindecatoare și persoană intuitivă extraordinara.Theta Healing ne ajută să înlăturăm gândurile și sentimentele care provoacă boala în corp, precum și convingerile care ne pot bloca exprimarea dorințelor adevaratei noastre esențe. Metodele și aspectele particulare ale tehnicilor Theta Healing sunt vaste, chiar infinite.

Theta Healing folosește aplicarea practică a fizicii cuantice prin puterea rugaciunii sau prin connectarea cu Atoatecreatorul.

Theta Healing ne învață cum să accesăm intuiția noastră firească, folosind iubirea divină, infinită a Atoatecreatorului. Fiecare dintre noi are capacități intuitive. Theta Healing ne ajută să ne întărim capacitatea de a realiza vindecări fizice și emoționale.

Cheia Theta Healing este o cale rapidă și specifică de a intra în „Starea Theta” și în al Șaptelea Plan al Existenței. Theta Healing ne permite să mărim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obține o stare creatoare superioară, deosebit de potrivită, pentru a face schimbarile necesare în sistemul nostru de gândire la nivel profund. “Starea Theta” poate fi atinsă în mod normal după mai multe ore de meditație; cu această metodă, o putem atinge în 30 de secunde. Prin aceste unde cerebrale theta, ne putem conecta la sursa noastră divină, pentru a ne vindeca, pentru a schimba și a îmbunătății radical viața noastră și viețile altora.

Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în lăuntrul nostru și în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni și situații ce sunt compatibile cu frecvența vibratorie și cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbam experiențele, trebuie mai întâi să ne schimbam convingerile.

Theta Healing este un instrument pentru crearea directă a realității noastre fizice. Este procesul prin care putem să străpungem valul universului non-fizic și să facem, în cunoștință de cauză și în mod deliberat, schimbări în realitatea nostră.

Însă, multe persoane sunt conștiente doar de o parte din gândurile lor. Ceea ce li se pare că crede, nu corespunde în multe cazuri gândurilor lor inconștiente. Adesea pot proiecta convingeri de care sunt complet inconștienți. Ei pot gândi că “Nu sunt vrednic(ă) de iubire”, “Sunt incapabil(ă)”, “Nu merit bucuria”. Aceste gânduri pot veni din copilarie, din experiențele unor vieți trecute, la nivelul genetic sau al sufletului, ori la nivelul conștiinței colective. Aceste convingeri pot guverna viața!

Folosind tehnicile Theta Healing, este posibil să identificăm, să înlăturăm și să înlocuim aceste convingeri la toate nivelurile: de Bază, Genetic, Istoric și al Sufletului.

Cea mai profundă descoperire Theta Healing este că poate fi predată altora cu ușurință. Cristina G Hlusak predă Theta Healing de mulți ani, în diverse țări și în diverse limbi. Mii de oameni învață tehnicile Theta Healing și își schimbă nu doar viețile lor, ci și viețile altora.

Contactează-ne. Află cum poți beneficia de Theta Healing.

Poți deveni membru al Paginii Facebook Cristina G Hlusak

Tehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la Secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice – cod nr. 66.

Theta Healing este marcă înregistrată la OSIM (Oficiul din România) Clasa 44, OHIM (Oficiul european) și WIPO (Oficiul internațional).

Înscrie-te acum la cursurile noastre Theta Healing, predate de Cristina G Hlusak!
Cristina G Hlusak, Reprezentant Oficial Theta Healing® România, reprezintă oficial Theta Healing® în România din 2008.

Cristina G Hlusak, Maestru Theta Healing® și cu Certificat în Științe Theta Healing®

Cristina Hlusak- Theta Healing Floare la ureche Theta Healing ? Floare la ureche !

Tu cu cine faci Theta Healing ?

Te invităm alături de noi !

Fă primul pas!

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Contacteză-ne acum:
[email protected]
TEL: +40 746 525 785

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
 NATURAL LIVING TREE LLC

7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279
Las Vegas, Nevada, 89123, SUA
Toll Free si Fax SUA: +1-800-565-9475
Telefon SUA: +1-702-538-0999

Telefon România: +40 746 525 785

Protected by Webpro.ro