Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Ce inseamna sa fii un Terapeut ThetaHealing

Ca Terapeut ThetaHealing, probabil ca te vei simti ca Simon Baker – actorul Australian din serialul „The Mentalist”, care joaca rolul de detectiv – urmand indiciile pentru a descoperi sursa problemelor cu care se prezinta clientii tai.

Totusi, ca Terapeut ThetaHealing, tu ai un mare avantaj fata de Simon Baker: Divinul cunoaste toate rsspunsurile.

De fapt, ai chiar doua avantaje fata de Simon Baker. Nu este treaba ta sa vindeci clientii tai. E treaba Atoatecreatorului. Asa ca este bine sa nu ingreunezi situatia.

Le spun studentilor mei sa se gandeasca ca sunt ca niste ospatari. Mai exact ca trebuie sa preia comanda si apoi sa se asigure ca aceasta ajung inapoi la client. Sarcina noastra NU este sa planificam meniul, sa cumparam alimentele, ingredientele sau sa le pregatim. Dar, daca nu te prezinti, nimeni nu mananca. Nimic nu se intampla.

Ca Terapeut ThetaHealing ai rolul de facilitator si martor.

Te conectezi la energia Atoatecreatorului Divin, ceri vindecarea si esti martorul schimbarilor. Simplu!

Creatorul se ocupa de restul. Asa ca asculta-L.

Iata 3 motive pentru care sa asculti mesajele Divinului, Creatorul a Tot Ceea ce Este:

1. Vei fi ghidat(a) spre convingerile la care trebuie sa lucrezi.
2. Vei auzi tot ceea ce este important din ceea ce va spune clientul tau.
3. Vei sti ce sa faci si ce sa nu faci mai departe.

Daca ti se pare prea insignifiant sau prea usor sa indeplinesti acest rol, ca Terapeut ThetaHealing, inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing pe care le predau de peste 21 de ani.

Iti voi arata pas cu pas cum sa identifici convingerile care te ajuta sa ajuti clientii tai, ca Terapeut ThetaHealing. Aici gasesti lista pentru toate Cursurile ThetaHealing. Vino alaturi de noi!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023