Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CE INVETI LA CURSURILE THETA HEALING PREDATE DE MINE

La cursurile ThetaHealing predate de mine poti invata cum sa identifici, sa accesezi si sa schimbi convingerile tale limitative, ale subconstientului tau.

La aceste cursuri vei intelege mai bine cum functioneaza subconstientul tau si vei transforma perceptiile tale, facand astfel ca schimbarile sa fie acceptate de tine, in totalitate. Schimband programele si convingerile subconstientului tau, realizarile obiectivelor stabilite de tine se vor manifesta cu usurinta.

Capacitatea de a schimba complet preceptiile si modul de a gandi iti permite sa traiesti o viata mai fericita, mai pozitiva, mai implinita.

Cand schimbi modul in care percepi mediul, poti schimba mediul. De exemplu, vei fi tratat diferit atunci cand te comporti in mod diferit.

Convingerile tale stabileasc limitele a ceea ce poti realiza. Henry Ford a spus ca “Daca tu crezi ca poti sau crezi ca nu poti – ai dreptate”.

Ce posibilitati iti schimbarea convingerilor limitative?

Schimbarea convingerilor limitative iti ofera posibilitatea de a prelua controlul vietii tale. Cursurile ThetaHealing predate de mine te invata cum sa preiei controlul gandurilor tale constiente, controlul sentimentelor tale, controlul emotiilor tale.

Cum poti tu schimba o convingere limitativa?

Pentru a schimba o convingere limitativa, ai nevoie de doua lucruri:

Ai nevoie de informatii pentru a deveni constient de faptul ca tu nu esti ceea ce ai simtit intr-o anumita situatie. Aceasta convingere poate afecta rezultatele tale prin schimbarea convingerilor tale despre tine, prin schimbarea modului in care tu percepi situatia, prin schimbarea modului in care tu vorbesti cu tine, in inima ta, in mintea ta.

Cum accesezi mintea subconstienta?

Prin undele Theta ale creierului.

Vino alaturi de noi. Vei invata cum sa accesezi mintea ta subconstienta, accesand constient undele cerebrale Theta.

Incepe primul pas… Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing Romania din 2008.

Cursurile ThetaHealing predate de mine te pot ajuta sa-ti schimbi pozitiv viata.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023