Menu

Ce ofer

Ofer terapii, diverse cursuri și mini-cursuri, chiar și cursuri online. Toate aceste servicii îți oferă o experiență de neuitat.   

Ofer consultațtii individuale și predau cursuri și workshopuri create special pentru a descoperi potențialul neexploatat al nostru, pentru a spori talentele noastre, eficiența și productivitatea, chiar și abundența materială și financiară.

Ofer un ajutor pentru suflet, printr-o abordare integrată minte-corp-spirit. Cred că totul începe de la nivelul sufletului și în sprijinul pe care îl ofer, consider fiecare aspect al ființei la fiecare nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual, pentru o transformare totală, pentru o bunăstarea în intregime.

La cursurile pe care le ofer, abordăm diferite dimensiuni ale realității, care schimbă radical mentalitatea asupra multor aspecte din viața noastră.

Prin felul meu de a fi mă simt aproape de statutul de terapeut și trainer. Îmi place să aplic ceea ce predau.

Ca terapeut ajut oamenii să-și regăsească echilibrul – ca trainer, să-și atingă obiectivele.

În relația mea cu clienții, în terapie ne concentrăm mai mult pe trecut, explorăm rădăcina problemelor, căutăm o explicație – în training ne concentrăm pe prezent și viitor, ne bazăm pe rezultate, explorăm soluții.

În terapii ofer perspective – ca trainer, direcții.

În terapii ofer acceptare – ca trainer instrumente de acțiune.

În terapii ofer o înțelegere a trecutului – ca trainer, un viitor.

Ca terapeut, salvez vieți – ca trainer, transform vieți.

Ca terapeut și trainer am descoperit sensul vieții mele.

Ca terapeut, simt că acesta este motivul pentru care sunt aici pe Pământ – ca trainer, motivul pentru care lumea mea se transformă.

De ce să te înscrii la cursurile Theta Healing cu Cristina Hlusak

Vrei să-ţi descoperi potenţialul, să descoperi secretele iubirii şi înălţării spirituale, să-ţi sporeşti eficacitatea şi productivitatea, chiar şi abundenţa materială şi financiară? Te pot ajuta!

Îţi ofer posibilitatea de a participa la cursuri Theta Healing, cursuri care te vor ajuta să-ţi descoperi legătura cu spiritualitatea, să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea spirituală, printr-o abordare integata minte-corp-spirit. 

Terapia Theta Healing, prin cursurile pe care le ofer, te poate ajuta să-ţi descoperi calea spre vindecarea spirituală spre care toţi tindem. Cred că totul începe cu sufletul, şi prin terapia Theta Healing, luând fiecare aspect al fiinţei, la fiecare nivel, cred cu tărie că putem atinge împreună o transformare totală în ceea ce priveşte sănătatea spirituală, vindecarea şi iubirea spirituală.

În cadrul cursurilor Theta Healing, abordăm diferite dimensiuni ale realităţii, reuşind astfel să atingem o evoluţie spirituală rapidă. Ca terapeut Theta Healing, ajut oamenii să-şi găsească echilibrul, concentrându-ne mai mult pe trecut. Doar explorând rădăcina problemelor, ne forţăm să căutăm o explicaţie şi astfel putem atinge înălţarea spirituală.

Ca trainer Theta Healing, mă concentrez pe prezent şi viitor, mă bazez pe rezultate şi explorez soluţii. Doar aşa reuşim să atingem dezvoltarea personală şi profesională pe care ne-o dorim cu toţii. 

Celor interesaţi să-şi schimbe viaţa, să redevină intimi cu spiritualitatea, să-şi redescopere conştiinţa de sine, le ofer şi cursuri de dezvoltare personală online, consiliere pentru evoluţie spirituală rapidă precum şi mini-cursuri Theta Healing.

Dacă te-am făcut curios şi ai vrea să ştii cum să redescoperi ceea ce crezi că ai pierdut demult, cred cu tărie că terapia Theta Healing te poate ajuta. Trebuie doar să faci şi tu primul pas spre a-ţi schimba viaţa.

Vino alături de noi. Înscrie-te acum la următoarele noastre cursuri:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

De ce am creat acest site?

Cu ajutorul acestui site încearc să fac această lume puțin mai bună, împărtășind înțelepciunea pe care am acumulat-o de-a lungul carierei mele, prin articole, notițe, video, imagini, chat și citate, pe care le găsești în Blog-ul meu bogat cu rețete mistice despre viață.

Am creat acest site pentru tine:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.

Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA. Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +4+40 746 525 785

Adevărul nu se schimbă. Te schimbă.

Protected by Webpro.ro