Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Chieile pierdute ale Tineretii si Vitalitatii

Doresti sa iti regasesti chieile pierdute ale tineretii si vitalitatii?

Activarea AND-ului ti le poate oferi.

Vianna Stibal, folosind ThetaHealing pentru a face vindecari, a inceput sa invete cat multi oameni, cat mai repede posibil, aceasta tehnica. Viana Stibal este fondatoarea ThetaHealing.

Cat am stat in Idaho Falls, vedeam clasele pline de oameni minunati, toti dornici sa invete ThetaHealing. Din ce in ce mai multi oameni invatau si se simteau mai bine. Puteam sa-i observ din priviri. Vindecarile deveneau chiar mai amanuntite si mai impresionante. Rezultatele se imbunatateau si numarul oamenilor dornici sa se vindece crestea zilnic, si totusi, inca mai erau cativa oameni care nu se vindecau.

Unul dintre acesti oameni care nu parea sa se vindece complet era o femeie. Vianna lucra cu ea, si totusi durerea femeii disparuse. Multe aspecte din viata ei se imbunatateau, insa nu se vindeca complet. Vianna Stibal a incercat orice metoda, chiar si sa comande corpului sa aiba matricea perfecta, dar i s-a spus ca nu functiona, deoarece corpul credea ca e perfect asa cum era.

In timp ce lucra cu aceasta femeie, Vianna a facut o descoperire foarte interesanta, atunci cand s-a inaltat si a cerut Divinitatii chieia pentru care femeia nu se vindeca. In extazul starii Theta, i-a fost aratat un cromozom despre care i s-a spus ca era Cromozomul Tineretii si al Vitalitatii.

Astfel, Vianna a auzit vocea Divinitatii care o calauzea in povestea ADN-ului uman. I s-a spus ca acest cromozom deosebit fusese schimbat de-a lungul intregii istorii a evoluţiei umane. Intr-o vreme toti aveam un profund nivel de constiinta mult mai profunda. Astazi pierduta, nu suntem capabili sa ne reamintim cine si ce suntem noi de fapt. Am pierdut aceasta capacitate din structura ADN-ului de mai multe mii de ani. Si, datorita acestei involutii, acest cromozom si-a pierdut capacitatea adevaratei Tinereti si Vitalitati. Dar in aceasta epoca de iluminare, rasa umana este din nou pregatita sa primeasca tineretea regenerata.

Viannei i s-a spus ca cheile pierdute ale Tineretii si Vitalitatii din codul ADN-ului aveau sa fie vitale pentru supravietuirea umana in anii care vor veni. Cu ajutorul lor, vom fi partial capabili sa depasim efectele otravurilor si toxinelor produse de viata in epoca industriala moderna. I s-a spus ca, pe masura ce un numar din ce in ce mai mare de oameni devin intuitivi, devin si mai sensibili in lumea fizica. „Implinirea” cromozomului Tineretii si Vitalitatii ii va ajuta pe multi sa supravietuiasca vremurilor ce vor veni.

Vianna era atat de emotionata de noua descoperire, incat uitase complet de cromozomul care nu permitea femeii sa se vindece. Deja primise instructiunile necesare despre cum sa lucreze asupra cromozomului si cum sa-l „implinesca”. Astfel a primit mai multe informatii si calauziri. In zilele urmatoare, i s-a aratat in mod repetat cum sa schimbe acest cromozom pana cand Tatal Divin a fost sigur ca intelegea aceste informatii.

Acesta a fost inceputul Activarii ADN-ului pe care de altfel o primesti la primul curs ThetaHealing, Cursul ThetaHealing Baza.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te si tu acum la cursul care iti schimba cursul vietii, Cursul ThetaHealing Baza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023