Menu

Cine sunt

Cristina Hlusak este Fondator și Reprezentant Oficial ThetaHealing® România din 2008.

Mă numesc Cristina Hlusak. Ca Fondator și Reprezentant ThetaHealing România din 2008, reprezint interesele Theta Healing în România.

Sunt cetățean american, dar m-am născut și am crescut în București. Sunt mândră de rădăcinile mele și chiar dacă nu am fost crescută într-un mod tradițional, am simțit mereu o chemare de a mă conectecta cu natura și cu vechile moduri de viață.

Pe plan profesional, am început cariera ca inginer constructor în Bucureşti, urmând Universitatea Tehnică de Construcții.

Pe plan spiritual, am început să mă regăsesc în ultimile două decenii. Am călătorit în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, de unde am acumulat cunoștințe mistice din culturi indigene din jurul planetei.

Întorcându-mă Acasă, am înțeles că tot ceea ce am învățat de-a lungul acestui drum a fost pentru un scop: acela de a mă ajuta și de a te ajuta, și de a răspândi conștientizarea aspectelor pozitive care există în interiorul fiecăruia dintre noi.

Ca antreprenor, consultant și terapeut, am facilitat mii de terapii individuale și am predat sute de cursuri, în întreaga lume. M-am dedicat de-alungul anilor călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale şi spirituale, cu mult entuziasm.

Astăzi, ca formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, cariera mea a urmat o cale complet diferită, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii.

Am călătorit mulți ani, în multe țări. Am trăit o bună parte în SUA, unde mi-am construit viața bazată pe prosperitate materială. Atunci am înțeles greșit prosperitatea materială, crezând că aceasta era fundația stabilității în viață. Fiind nemulțumită de propria „stabilitate”, am descoperit meditația – un mod de a mă ajuta și de a mă regăsi, de a trăi stări de conștientizare extinsă, fără să se mă bazez pe nimic din exterior. Astfel, ideile mele au început să se schimbe.

Am descoperit spiritualitatea, acest domeniu care a existat dintodeauna, chiar dacă nu este unul comun.

Astăzi, spiritualitatea este pentru mine un domeniu personal, o practică, în care eu văd o valoare. Așa cum există o valoare în practicarea notelor pe o chitară sau pe un pian, cu scopul de a asculta muzică, acest domeniu pune în practică informaţii ştiinţifice și educaţionale, cu scopul de a promova dezvoltarea personală și profesională. Astfel am simțit că este momentul trecerii de la a învăța și a practica vindecarea și spiritualitatea pentru sufletul meu, spre a deveni terapeut și trainer.

Am simțit acest moment când am înțeles adevăratul sens al vieții mele. Căutând o cale clară pentru o libertate spirituală, am dezvoltat o carieră care este pentru mine mult mai mult decât un simplu vis. Este o înclinație a sufletului, o pasiune care a existat mereu în esența ființei mele, ca o fântâna adâncă care mă călăuzește în mod constant, natural, pe o traiectorie în creștere – personal, financiar, emoțional și spiritual.

Ca trapeut și trainer, tehnicile Theta Healing m-au ajutat să descopăr în mine noi talente și abilități, extinzând capacitatea mea de a trăi în bucurie.

Astăzi, tehnicile Theta Healing au crescut mult în întreaga lume și în România. Ca Fondator Theta Healing și Reprezentant Theta Healing din România, sunt în permanență în contact cu toți Reprezentanții Theta Healing din lume, cu care împărtășesc experiențele de viață din diferite colțuri ale lumii.

Am obținut certificatele Theta Healing prin ani de studiu la Institutul Theta Healing THInK din Idaho Falls SUA, prin dedicație, disciplină, devotament și prin mii și mii de terapii oferite miilor de suflete în căutarea multor răspunsuri.

Aceste cursuri nu au fost ieftine, însă toată investiția dedicată cunoașterii mi-a oferit infinite împliniri sufletești și sute de transformări instantanee, care nu se pot măsura în bani sau timp. Pentru mine acestea sunt adevăratele împliniri.

De-a lungul anilor am studiat multe tehnici, terapii alternative și complementare, în care am abordat toate domeniile vieții – chiar și acela al banilor și al afacerilor. Din dorința de a descoperi cât mai multe aspecte ale cunoașterii am colaborat cu multe personalități de-a lungul anilor. De la toți am învățat și de la toți continui să învăț.

Alături de colaboratorii mei am organizat diverse conferințe și cursuri în colaborare cu:

Astăzi te invit și pe tine să participi la cursurile oferite de mine.

De ce să te înscrii la cursurile ThetaHealing cu Cristina Hlusak

Trainerul tău voi fi eu, Cristina Hlusak, formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, fondator şi reprezentant ThetaHealing în România.

De ce ar trebui să te înscrii la cursurile Theta Healing? Prin tehnica ThetaHealing vei obţine armonie între minte, corp şi spirit, este un mod terapeutic de a atinge o anumită dezvoltare personală şi profesională, prin modul unic de integrare a Divinităţii în viaţa de zi cu zi.

Eu, Cristina Hlusak, mi-am reconstruit viaţa și am descoperit meditaţia, ca un mod de vindecare spirituală şi de regăsire a sinelui, de sănătate spirituală, de dezvoltare personală, de conştiinţă de sine. Am redescoperit spiritualitatea şi conştiinţa de sine, fără a mai depinde de partea materială. 

Căutând o cale spre vindecare spirituală, spre sănătate spirituală, am descoperit tehnica ThetaHealing şi am reuşit să dezvolt o carieră care este mai mult un mod de viaţă. Am urmat cursuri ThetaHealing, am studiat multe cărţi de dezvoltare spirituală care m-au ajutat să ating o ascensiune spirituală, oferindu-mi  în acelaşi timp împliniri sufleteşti şi transformări instantanee.

Alături de colaboratorii mei din toată lumea am organizat cursuri ThetaHealing, încercând să învăţ cât mai multă lume să-şi descopere si sa-şi dezvolte spiritualitatea, conştiinţa de sine, vindecarea spirituală şi regăsirea sinelui.

Dacă eşti interesat să decoperi secretele ThetaHealing, secretele sănătăţii spirituale, cum poţi să atingi înălţarea spirituală, te aştept la cursurile ThetaHealing.

Metoda Theta Healing nu ignoră metodele convenţionale de tratament. Filozofia ThetaHealing este de a trăi, a antrena şi a instrui pe cei interesaţi de vindecare spirituală cum să atingă armonia în viaţa lor prin iubire.

Vino alături de noi. Înscrie-te la următoarele cursuri:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.

Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA. Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +40 746 525 785

Adevărul nu se schimbă. Te schimbă.

Protected by Webpro.ro