Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CREEAZA CU THETA HEALING

Creeaza cu ThetaHealing tot ce iti doresti in viata. Cu ThetaHealing poti chiar schimba aspecte limitative in aspecte pozitive.

Ce doresti sa schimbi in viata ta? Prosperitatea? Dragostea? Succesul? Sanatatea?

Convingerile adanc inradacinate la nivelul subconstientului tau sau programele pe care le-ai dobandit prin concluziile false din trecut, pot fi obstacole pentru a realiza tot ce iti doresti, insa aplicand thenicile ThetaHealing, poti identifica si inlocui convingeri si blocaje care pot impiedica realizarea viselor tale.

La ce te ajuta sa inveti ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnica care te ajuta sa identifici si sa transformi cauza ranilor fizie sau emotionale.

ThetaHealing te ajuta sa iti deschizi fluxul natural al iubirii si al abundentei, dreptul sufletului tau, din nastere. ThetaHealing transforma ranile sufletului instantaneu.

Cum crezi ca atragi experientele in viata ta?

Fiecare dintre noi creeaza totul in viata. si tu creezei viata ta. Atragi mereu oameni si experiente bazate pe sistemele tale de credinta. Toate convingerile noastre pot crea bogatie sau saracie, afectiuni sau sanatate, succes sau esec, singuratate sau relatii minunate. Totul este creatia noastra.

Unde crezi ca sunt stocate memoriile tale?

Majoritatea convingerilor sunt stocate la nivel de subconstient si se deruleaza ca programele unui calculator, dictand experientele noastre, care la randul lor creaza viata noastra; manifestarea primara de reconstituire a cauzei iniţiale, a ranilor fizie sau emotionale la nivel de suflet, implica tendinţa de a atrage experienţe in mod repetat. Putem spune ca subconstientul este ca un hardrive care contine toate memoriile a ceea ce suntem. in subconstientul tau sunt stocate toate memoriile tale.

Cum crezi ca s-au format convingerile tale?

Unele convingeri s-au formate in baza experientelor noastre. Majoritatea convingerilor formate in aceasta viata au fost create de la varsta de 4 ani. Poti observa cum acestea te-ar putea limita, daca iti amintesti aspecte din copilaria ta, de la varsta de 4 ani.

In plus, avem convingeri transmise in ADN-ul nostru. Ne nastem cu convingeri mostenite de la stramosii nostrii, din generatiile anterioare sau acelea care au avut loc la nivelul sufletului. si am dobandit convingeri de constiinta colectiva, a grupurilor si ale societatilor in care traim, sau pe care le ni le reamintim si le recunoastem la nivel istoric.

Si chiar daca nu iti reamintesti aceste aspecte, memoriile tale raman mereu stocate in subconstientul tau.

Invata cu mine tehnicile ThetaHealing. invata cum sa te eliberezi de convingerile care te impiedica sa creezi tot ce doresti in viata ta.

Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023