Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cum sa incepi curatarile energetice (Audio)

Cum sa incepi curatarile energetice pentru a adue totul in echilibru?

Cand ne referim la tot, ne referim la toate aspectele fiintei noastre: la aspectele fizice, emotionale, mentale si spirituale.

Ce sa faci in aceasta perioada a planetelor retrograde?

Pluto si Saturn sunt planete karmice. Cand aceste planete “grele” sunt retrograde, Universul ne “impinge” sa curatam karmic aspectele fiintei noastre.

Pluto este o planeta financiara, dar si de transformare. Guverneaza casa a 8-a a Scorpionului. Pluto sublinieaza ce trebuie distrus pentru a fi reconstruit. Energia lui Pluto ne face sa fim singuri, fata in fata cu provocarile noastre.

Saturn guverneaza casa Capricornului. Toti Capricornii au trecut prin multe transformari.

Saturn, ca toate astrele karmice actioneaza fie in exterior, prim anumite evenimente, fie in interior, prin frustari profunde. Saturn reprezinta lectia karmica, ceva important ce nu am invatat la un moment dat. Acum ne ofera din nou aceleasi lectii, dar ca sa ne ajute sa evoluam. Daca nu am avut simtul responsabilitatii sau ne-am opus schimbarilor in trecut, fiind prea rigizi, vine acum cu o noua sansa. Numai cine intelege profund energia lui Saturn, aprecieaza ca ce ne invata Saturn ramane pentru totdeauna.

Indiferent daca esti sau nu din zodiile Capricorn sau a Scorpion, aceste planete retrograde te influenteaza la un anumit nivel.

Iata ce poti face in aceasta perioada:

1. Sa razi mai mult
Cand razi mult, faci “haz de necaz”. Totul este energie, iar cand razi, schimbi energia, pentru a vedea lururile dintr-o alta perspectiva. Planetele retrograde te indeamna sa pui frana si sa vezi altfel lucrurile. Daca si Universul din care facem parte incetineste, de ce nu am face si noi acelasi lucru?

2. Sa te detasezi
Cand te detasezi de orine aspect care te raneste sau te influenteaza si sa-l privesti altfel, dintr-un alt punct de vedere. Poate chiar acest aspect care te raneste icearca sa iti arate ceva ce poate nu ai inteles, sau sa te invete ceva.

3. Sa intelegi ce doreste sa-ti transmita Universul

4. Sa te “dezlegi” sufleteste de obiectele care te tin pe loc
Cand te dezlegi sufleteste de obiectele care te tin pe loc, in special de haine, incaltaminte si alte obiecte decorative din ambient tau, este un fel de curatare karmica. Te dezlegi de trecut.

5. Sa cureti energetic spatial tau
De ce anumite obiecte nu pot fi curatate? Descopera in aceasta inregistrare.

6. Sa actionezi

7. Sa constientizezi ce te inconjoara

Toate aceste aspecte necesita un grad de constientizare si de actiune.

Cursurile ThetaHealing pe care le predau, iti ofera actiunea de care toti avem nevoie. La aceste cursuri inveti cum sa aplici practic diferite exercitii, care pot aduce in echilibru toate aspectele fiintei.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023