Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CUM SA MANIFESTI TOT CE DORESTI

Ca sa manifesti tot ce doresti trebuie sa intelegi cum functioneaza mintea ta.

O modalitate de a intelege cum functioneaza mintea ta este sa te gandesti la ea ca la un calculator. Mintea ta constienta pune informatii in computer si le preia dupa cum este necesar. Subconstientul tau este computerul in sine, care stocheaza toate datele pe care le primeste de la corpul tau, de la mediul tau, din mintea ta si de la emotiile tale.

Sa presupunem, de exemplu, ca mintea ta constienta vrea ca tu sa ai sufletul pereche. Aceasta dorinta este foarte clara pentru tine. Mintea ta constienta apoi, comunica cu mintea ta subconstienta pentru a aduna toate informatii necesare despre ceea ce inseamna pentru tine sa ai sufletul pereche.

Dar ce se poate intampla?

Poate ca nu exista date relevante in subconstientul tau despre ceea ce inseamna sufletul pereche pentru tine. S-ar putea ca, in subonstientul tau, sa existe informatii despre alti oameni care pot avea sufletul pereche, sau despre alte cupluri care par a fi in cele mai minunate relatii – dar daca acestea nu exista in subconstientul tau, nu este acelasi lucru!

Subconstientul tau are infomatia din “fisier”. De exemplu, convingerea ta ca “Pentru tine nu exista sufletul pereche”. Aceasta poate ca vine din programul care ruleaza permanent in subonstientul tau, precum ca “Nu meriti sufletul pereche” sau ca “Nu esti vrednic de iubire.”

Subconstientul tau are probabil, de asemenea, multe sentimente care nu se potreivesc cu sentimentele de care ai nevoie pentru a fi intr-o relatie – sentimente nepotrivite, precum sentimentul de dezamagire, de singuratate, de neliniste.

Subconstientul tau, in plus, ar mai identifica idea care spune ca “Ceva nu este in regula cu tine” si ca “Nu meriti sa fi iubit.”

Ce se intampla cu tine si cu dorinta ta de a avea sufletul pereche, in aceste conditii? Ai ghicit.

Constientul tau si subconstientul tau trebuie sa aibe aceleasi informatii ca sa-ti ofere experienta pe care tu o doresti. Trebuie ca ambele sa fie de acord cu ceea ce doresti tu.

Adica, daca tu constient doresti o relatie, dar in subconstientul tau informatii stocate nu sunt de acord cu ceea ce doresti tu constient, ai ghicit….

Lucrurile nu se pot manifesta asa cum le doresti tu.

Invata cum sa cureti aceste fisiere care nu iti mai servesc, pentru a menifesta tot ceea ce doresti. Vino alaturi de noi. inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023