Menu

Cum să modelezi Legea Timpului cu Vianna Stibal

19 noiembrie 2016 - Înregistrări cu Vianna Stibal
Cum să modelezi Legea Timpului cu Vianna Stibal

În această înregistrare, Vianna Stibal, Fondatoarea Theta Healing, dezvăluie cum să modelezi Legea Timpului aplicând tehnicile Theta Healing.

Aici poți accesa gratuit acest video, în care Vianna Stibal explică cum să ajungi la timp acolo unde dorești și cum să „lungești” timpul:

http://arborele.cleeng.com/vod/cum-sa-modelezi-legea-timpului/A670028464_US

Despre Theta Healing

Theta Healing este un simplu proces meditativ și eficient, care oferă un echilibru fizic, mental și spiritual, imediat și de durată. Crearea unui contact „direct” cu Sursa Supremă, oferă posibilitatea de a co-crea realitatea, în orice moment.

Despre acest video

În acest scurt video de 6 minute, Vianna Stibal explică cum să modelezi Legea Timpului.

Prima versiune a acestui video a fost vândut în mai mult de 2.000 de exemplare în doar câteva luni. Cristina G Hlusak este partenerul editurii MyLife, editor cu exclusivitate mondială al tuturor produselor Theta Healing.Vianna Stibal este Fundatoarea Theta Healing.

Despre Vianna Stibal

Vianna a instruit mii de cursanți pentru a accesa la starea Theta, în care undele cerebrale ajung în ai puțin de 30 de secunde la 4-7 cicluri pe secundă.Vianna Stibal susține că a folosit această tehnică pentru a se vindeca și că a realizat mai mult de 40.000 de „citiri intuitive”.

Ea împărtășește această tehnică simplă, dar puternică, pentru a ajuta procesul de evoluție al omului prin vindecare și conștientizare a iubirii necondiționate.

Vianna spune că a dezvoltat capacitatea de a vedea în mod clar corpul uman și de a face transformări în ADN, accesând o stare naturală la un nivel subconștient.

Vianna Stibal a învățat mii de oameni cum să se „conecteze cu Atoatecreatorul,” pentru a co-crearea și a facilita procesul de vindecare. Experiența sa oferă cunoștințe despre corpul uman și a sistemelor sale.

După ce a aplicat Theta Healing mai mulți ani, în multe locuri din lume și în diferite culturi, Vianna Stibal a dobândit o cunoaștere profundă a psihicului uman. Astfel, Vianna Stibal a format instructori și practicieni în 14 țări.

Învață cum să aplici tehnica Theta Healing. Înscrie-te acum la cursurile noastre predate de Cristina G Hlusak, Reprezentant Theta Healing România din 2008.

Vino alături de noi. Înscrie-te acum la cursurile noastre:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279
Las Vegas, Nevada, 89123 USA
Toll Free si Fax: +1-800-565- 9475
Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro