Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
De ce am ales sa invat ThetaHealing

De ce am ales sa invat ThetaHealing? Ca sa ma bucur de viata!

Cred ca viata ar trebui sa fie o binecuvantare, insa multa lume nu se bucura de aceasta calatorie, pe care o numesc viata.

Calatoria de vindecare incepe cu tine

Dumnezeu m-a invatat cum sa ma bucur de viata. El mi-a aratat ca viata pe care El mi-a daruit-o merita sa o traiesc cu bucurie. Domnul IIsus Hristos S-a nascut ca noi sa ne bucuram de darul de a fi in viata si de a avea abundenta deplina in viata.

Biblia m-a ajutat sa-mi schimb viata. Poate ca si tu, citind aceste randuri, esti cum am fost eu candva. Poate ca il iubesti pe Dumnezeu atat de mult, cu toata inima ta si totusi, ai uitat sa te bucuri de viata pe care El ti-a daruit-o.

Bucuria vietii nu se bazeaza pe bucuria circumstantelor vietii. Este atitudinea inimii tale. Este alegerea si decizia de a te bucura de tot, pentru ca tot, intru totul – chiar si cel mai mic amanunt, chiar si cel mai insignifiant aspect, chiar si cel mai neobservat lucru – fac parte din viata. Este imaginea vietii in ansamblu.

Cand traiam in Statele Unite ale Americii, a fost un moment in viata mea cand mi-am dat seama ca nu ma mai bucuram de viata.


Cu cat ma realizam mai mult, cu atat ma bucuram mai putin; pana cand chiar imi pierdusem bucuria de a ma bucura de tot ceea ce realizasem. Cu cat ma dedicam mai mult in afara mea, cu atat ma pierdeam pe Mine.

M-am oprit atunci din viata mea atat de aglomerata, atat de incarcata cu bunuri de care nu ma bucuram. A trebuit sa fac o alegere si sa “vad” ce nu “mergea” in viata mea.

L-am rugat pe Dumenzeu sa ma ajute sa gasesc solutiile pe care El mi le sugereaza. Chiar Dumnezeu ne-a daruit liberal arbitru, libertatea de a alege. Si astfel am ales sa invat un nou mod de a gestiona situatiile din viata mea.

Mi-am dat seama ca lumea nu se va schimba si am inteles ca anumite aspecte din viata, “acre ca o lamaie” trebuiau sa fie “indulcite”. Astfel am inteles ca din “lamaile acre”, cu ajutorul Lui Dumnezeu, adaugand mai multa “dulceata” in viata, pot face chiar o “limonada”!  Dar pentru a transforma in “limonada” situatiile “acre” din viata mea, era necesar sa invat un nou mod de a aduce un echilibru multor aspecte din viata mea, multe legate de cariera si viata mea personala.

Ma dedicam prea mult carierei. Gaseam atata satifactie in realizari… Bine-nteles ca Dumnezeu ne ajuta sa ne realizam in viata si chiar ne incurajeaza sa culegem roadele muncii noastre… Nu ar trebui sa irosim timpul pretios cu lucruri nepretioase… Dar un dezechilibru intre cariera si viata personala poate aduce insatisfactii celor mai mari realizari. Este ca si cum nu ne-am bucura de realizarile noastre.

Si eu dedicam carierei atat de mult timp, incat clipele de bucurie din viata mea aproape ca nu mai existau. Si nu pentru ca nu ma bucuram de cariera mea; ma bucuram prea mult – atat de mult, incat uitasem sa ma bucur de cei dragi de acasa…

Partenerii mei de afaceri se bucurau de timpul meu, iar cei dragi nu se mai bucurau de mine, pentru ca nu mai aveam timp. Am inceput sa ma intreb:
“Oare partenerii mei de afaceri merita mai mult timp decat cei dragi?”
“Oare partenerii de la lucru ma iubesc mai mult decat cei de-acasa?”

Mi-am dat seama, de fapt, ca nu stiam cum sa ma bucur de tot ceea ce realizam. Ma simteam de fiecare data ca si cum ar trebui sa muncesc ca sa ma bucur de roadele muncii mele si ma simteam in siguranta numai atunci cand faceam ceva “constructiv”.

Atunci am decis sa ma schimb. A trebuit sa-mi schimb si atitudinea fata de alte persoane si am inteles ca unul din motivele pentru care nu ma bucuram de viata era ca nu ma bucuram de persoanele din viata mea. Incercam sa le transform ca sa ma bucur de ele, in loc sa le accept asa cum sunt si sa ma bucur de ele in timp ce Dumenezeu le transforma…

Dar nu steam de unde si cum sa incep. Asa am descoperit ThetaHealing in 1995, citind prima carte ThetaHealing de Vianna Stibal, pe care a scris-o atunci. In 1998 m-am decis sa particip la Cursurile ThetaHealing pe care le preda in Idaho SUA si in 2008 am introdus ThetaHealing in Romania.

ThetaHealing este un proces usor de invatat

ThetaHealing este o practica de succes

ThetaHealing iti schimba viata pentru totdeauna

De atunci, ca Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania, am sustinut si ajutat mii de persoane sa-si schimbe viata in bine. Sunt mii de marturii despre cum Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak, a ajutat mii de oameni din intreaga lume.

Noi toti avem inca multe de invatat. Noi toti putem sa invatam cum sa ne bucuram de ceea ce suntem, pe drumul pe care mergem. Dar este important sa alegi drumul corect de la inceput, pentru ca nu ai timp de pierdut. Cand alegi cu cine sa inveti ThetaHealing, alegi in primul rand vibratia si experienta pe care instructorul o are. Totul este energie. Si energia atrage energie. Si tu atragi instructorii ThetaHealing dupa vibratia ta.

Descopera energiile creatiei (Video)

Ma rog la Dumnezeu sa te binecuvanteze – ca atunci cand citesti aceste randuri, Dumnezeu sa te ajute sa-ti transformi viata, sa alegi deciziile cele mai bune pentru tine – sa alegi sa te bucuri de viata!

Alege sa lucrezia cu mine, Cristina Hlusak. Te pot ajuta sa-ti trasformi viata, astfel incat sa te bucuri de ea! Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023