Menu

De ce să înveți cu mine

De ce să înveți ThetaHealng cu mine – Cristina Hlusak

Învață Theta Healing cu mine. Aceste tehnici te ajută astăzi, când credințele și valorile tradiționale sunt contestate, când sentimentul de comunitate este pe cale de dispariție și familiile sunt restructurate, redefinind lumea noastră modernă.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că ai șansa să înveți direct de la sursă. Sunt Fondatoarea ThetaHealing România și Reprezint ThetaHealing în România din 2008.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că am cea mai mare experiență Theta Healing în România și în lume. Am lucrat cu materialul Viannei Stibal, Fondator ThetaHealing, încă din 1998 și cu Vianna Stibal din 2001.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că aplic tehnicile Theta Healing încă de când, în Idaho Falls SUA, nu exista o carte Theta Healing, nu exista nici un manual Theta Healing, nu exista un site Theta Healing, nu exista o carte de vizită Theta Healing și nu exista numele Theta Healing. Pe atunci tehnicile Theta Healing, se numeau Orion Techniques.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că am făcut parte din prima grupă din lume care a obținut titlul de Maestru Theta Healing în 2008 și Certificatul în Științe Theta Healing în 2009.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că te pot ajuta să elimini decalajul dintre visele tale și realitate. Pentru că te pot ajuta să-ți vindeci sufletul și inima, cu o experiență minunată.

De ce să alegi terapiile propuse de mine?

Pentru că acestea răspund cel mai bine provocărilor cu care ne confruntăm în lumea modernă și necesitaților de a ne adapta în mod constant situațiilor în schimbare. Aceste situații ar putea duce la sentimente de neajutorare, durere, disperare, depresie, incertitudine, insecuritate, anxietate, suferință și epuizare.

De ce să înveți ThetaHealing cu mine?

Pentru că rata de schimbare se accelerează și timpul se schimbă într-un ritm exponențial, în creștere; ritmul de viață se accelerează.

Învață ThetaHealing cu mine, pentru că timpul are o mare valoare și nu ai timp de pierdut.

Mulți au făcut cursuri în altă parte. Nu numai că au pierdut timp; s-au pierdut pe drum. Alții văd schimbările din jurul lor și totuși, sunt îngrijorați și neliniștiți. Alții sunt supraâncărcați de intensificarea, de incertitudinea și de anxietatea care rezultă din informațiile eronate pe care le-au primit.

Dacă ai urmat cursuri Theta Healing și viața ta este mult mai complicată, înseamnă că nu ai primit informațiile corecte.

Învață ThetaHealing cu mine. Cursurile predate de mine te transformă. La aceste cursuri extindem perspectivele dincolo de o viziune îngustă ale aspectelor vieții.

Învață Theta Healing cu mine. Cei care au lucrat și au învățat cu mine devin mult mai conștienți de ceea ce gândesc, de ceea ce manifestă în viața lor și înțeleg că, într-adevăr, pot creea o nouă viață.

Învață ThetaHealing cu mine. Începând cu schimbarea gândirii și a convingerilor care te blochează și tu poți să descoperi valoarea meditației. Poți să descoperi conexiunea ta cu o putere infinită pe care și tu o poți folosi oricând. Vino alături de noi.

Învață Theta Healing cu mine. Aplicând principiile universale din viața de zi cu zi, toți cei care participă la cursurile pe care le ofer, obțin rezultate imediate, durabile. Aceste rezultate te pot ajuta și pe tine să înțelegi cât de importantă este prezența bucuriei în viața ta, cât de important este să îți menți echilibrul în tot ceea ce alegi să faci.

Învață ThetaHealing cu mine, pentru că odată ce dispare entuziasmul și sentimentul de libertate, este atât de ușor să fi prins în probleme superficiale care te pot descuraja – cum ar fi stresul relațiilor nesatisfacatoare, nemulțumirea slăbiciunilor personale, modul în care răspunzi aspectelor vieții, indiferent de prosperitatea materială. Învață ThetaHealing cu mine. Astfel primești chieia echilibrului.

Fiecare curs Theta Healing este cursul care schimbă cursul vieții; o spun toți cei care au participat la cursurile predate de mine. Citești aici sute de mărturii.

Învață ThetaHealing cu mine. Descoperă și tu puterea infinită a subconștientului tău. Descoperă puterea care este în tine. Descoperă cu adevărat sensul și scopul vieții tale aici, pe Pământ.

Cănd înțelegi cum această putere și inteligență infinită te ghidează, vezi totul dintr-o altă perspectivă și viața ta se transformă. Începe acum. Transformă-ți modul în care îți trăiești viața, la cursurile predate de mine.

Când ai uitat cine ești tu cu adevărat?

De ce ar trebui să te înscrii la cursurile ThetaHealing predate de mine
Azi, când tradiţiile, credinţele, valorile spirituale sunt din ce în ce mai contestate, când ideea de familie e total diferită de ceea ce a fost, nevoia de spiritualitate, de descoperire a tradiţiilor spirituale, a conştiinţei de sine şi de a evolua spre înălţarea spirituală e din ce în ce mai mare. Tehnica Theta Healing te ajută să atingi o evlutie spirituală rapidă, să-ţi dezvolţi acea conştiinţa de sine care te ajută să-ţi redescoperi spiritualitatea, te ajută să atingi un alt nivel de dezvoltare spirituală şi personală.
De ce să înveţi Thenica ThetaHealing cu Cristina Hlusak? Pentru că este Fondatoarea ThetaHealing România, este reprezentanta ThetaHealing în România. Pentru că Cristina Hlusak are cea mai mare experienţă ThetaHealing în România şi în lume, lucrând cu materialele Viannei Stibal încă din 1998. Pentru că Cristina Hlusak lucrează încă din 2001 cu Vianna Stibal. Pentru că ea aplică tehnica ThetaHealing încă de când nu exista nici măcar o carte Theta Healing în Idaho Falls USA. 
Ce se poate spune despre Cristina Hlusak? Că a făcut parte din prima grupa din lume care a obţinut Certificatul în Ştiinţe Theta Healing şi titlul de Maestru Theta Healing.
De ce să înveţi tehnica ThetaHealing cu Cristina Hlusak?

Pentru că te poate ajuta să-ţi redescoperi sinele, te poate ajuta să-ţi deblochezi conştiinţa de sine şi te poate ajuta să atingi nivelul de dezvoltare spirituală, personală şi profesională pe care l-ai dorit din totdeauna.
De ce să alegi terapia ThetaHealing pe care Cristina Hlusak o propune? Pentru că răspunde provocărilor zilnice cu care te confrunţi, pentru că te ajută să te adaptezi constant situaţiilor în schimbare.
De ce să înveţi tehnica ThetaHealing cu Cristina Hlusak? Pentru că nu ai timp de pierdut. Descoperă azi drumul potrivit pentru tine, redescoperă azi binele, spiritualitatea şi ajută-te pe tine.

Vino alături de noi. Înscrie-te la următoarele cursuri:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.

Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA. Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +4+40 746 525 785

Adrvărul nu se schimbă. Te schimbă.

Protected by Webpro.ro