Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
CE ESTE SI CE NU ESTE THETA HEALING

Ce este ThetaHealing

ThetaHealing este o tehnica puternica care combina stiinta si spiritualitatea pentru a identifica si a debloca instantaneu convingeri negative si limitative, traume si frici neconstientizate.

Ce nu este ThetaHealing

ThetaHealing nu este un cult si nu interfereaza cu doctrinele religioase, insa este compatibila cu sistemele de convingeri religioase.

Care este stiinta ThetaHealing

Oamenii de stiinta au descoperit ca nu genele sunt cele care afecteaza sistemul nostru biologic si ca ADN-ul este controlat de semnale din afara celulelor, inclusiv de energia emanata de gandurile pozitive si negative.

ThetaHealing te ajuta sa transformi aspectelele negative si limitative in aspecte pozitive, la toate nivelele fiintei tale: fizic, energetic, mental, emotional, spiritual.

Care este arta ThetaHealing

Viziunea noastra supra lumii este formata din convingeri constiente si inconstiente pe care ajungem sa le consideram adevarate. Acestea afecteaza comportamentul nostru, relatiile cu ceilalti si cu lumea.

ThetaHealing te ajuta sa indentifici rapid convingerile negative si limitative si sa le transformi in convingeri pozitive.

De unde vin convingerile limitative

Unele convingeri sunt determinate de familie, de grup, de tara de aparteneta, altele vin din interactiunea noastra directa cu situatii reale.

De ce este important sa transformi convingerile limitative in convingeri pozitive

Convingerile iti afecteaza sentimentele, actiunile, atitudinea si performanta in viata personala si profesionala.

Cum poti transforma convingerile limitative cu ThetaHealing

ThetaHealing este o tehnica care permite transformarea instantanee a convingerilor si a pattern-urilor de la toate nivelurile stocate in ADN-ul tau. ThetaHealing te ajuta sa traiesti viata intr-o maniera libera, pozitiva, evolutiva si constructiva.

Cum te ajuta tehnicile ThetaHealing

Tehnicile ThetaHealing te ajuta sa traiesti emotii, stari si sentimente pe care poate ca nu le-ai mai trait, ajutandu-te astfel sa faci cele mai bune alegeri in viata.

CUM FUNCTIONEAZA THETAHEALING

Exista 5 frecvente ale creierului uman (Gama, Beta, Alfa, Theta si Delta). Aceste unde cerebrale sunt folosite in acelasi timp, dar in functie de situatie, o anume frecventa devine dominanta.

Undele Theta se manifesta in starea de meditatie, de visare sau de hipnoza, iar aceasta este frecventa cea mai potrivita pentru a aplica concret tehnicile ThetaHealing.

Care sunt beneficiile ThetaHealing

Poti aplica tehnicile ThetaHealing pentru a elimina stresul, pentru a reduce starile de anxietate, pentru a facilita relaxarea, pentru a imbunatati claritatea mintii si gandirea creativa, pentru a elimina durerile fizice si pentru a avea acces la vindecari rapide in toate aspectele vietii tale.

Invata ThetaHealing cu mine. Inscrie-te acum la Urmatoarele Cursuri si Evenimente.

De ce sa inveti ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak

Pentru ca am 20 de ani de experienta ThetaHealing in lume si 10 ani de reprezentanta ThetaHealing in Romania. Daca vrei sa inveti ThetaHealing de la sursa, alege sursa cea mai buna pentru tine.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023