Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Descoperirile cercetatorilor rusi privind ADN-ul

Descoperirile cercetarilor rusi au demonstrat ca ADN-ul poate fi programat cu ajutorul limbajului, al cuvintelor si al gandurilor. Acest lucru a fost recent explicat din perspectiva stiintifica.

Cele mai recente cercetari in domeniu din Rusia explica, in mod direct sau indirect, fenomene, precum: clarviziunea, intuitia, actele de vindecare spontane sau de la departare, auto-vindecarea, tehnica afirmatiilor pozitive, lumini/aure neobisnuite din jurul anumitor persoane (in special cele ale unor lideri spirituali), si multe altele.

Mai mult decat atat, exista din ce in ce mai multe dovezi in sprijinul unui nou tip de lucru asupra programelor si ale convingerilor, conform careia ADN-ul poate fi modificat si reprogramat prin intermediul cuvintelor.

Este ceea ce inveti la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de peste 21 de ani.

La Cursurile ThetaHealing Anatomie Intuitiva pe care le predau de foarte multi ani, vei invata ca doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru a produce proteine. Acesta este partea de ADN care ii intereseaza pe cercetatorii occidentali. Restul de 90% a fost denumit ADN necodat („junk DNA”).

Cu toate acestea, cercetatorii rusi, convinsi de ideea ca natura nu lasa nimic la voia intamplarii, au explorat proportia de 90% de ADN necodat. Rezultatele si concluziile studiilor acestora sunt de-a dreptul revolutionare!

Astfel, conform concluziilor cercetatorilor, ADN-ul uman nu este responsabil numai pentru alcatuirea corpului nostru.

Te invit cu muta bucurie si mult enusiasm sa-ti arat cat de simplu si profund se poate reprograma ADN-ul tau. Poti sa inveti sa te ajuti la Cursurile ThetaHealing pe care le predau de peste 21 de ani.

Am multa experienta in acest domeniu in care am dedicat 30 de ani din viata mea. Stiu ca te pot ajuta, dar este importanta si dorinta ta.

Inscrie-te acum la urmatorul Curs ThetaHealing predat de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023