Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
ECLIPSA DE LUNA PLINA DIN 27 IULIE 2018 IN VARSATOR PENTRU SAGETATORI

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Sagetatori va avea loc in a 3-a casa, sugerand multe negocieri, acorduri si contracte.

Sugestia este sa nu semneze nimic important. Eclipsele aduc mari schimbari.

Cea de-a 3-a casa guverneaza si surorile, fratii si verisorii. Poate cineva in familie va avea nevoie de ei.

Aceasta eclipsa se refera si la proiecte de munca. Cu Uranus, nu se stie cum acestea se vor manifesta.

Jupiter, conducatorul lor, a fost retrograd in Scorpion din 8 martie, pana pe 10 iulie – dar nu va mai fi retrograd pana in aprilie 2019. Este o veste buna pentru Sagetatori. Jupiter, ii va ajuta mai mult acum.

Acum Marte este retrograd.
Marte guverneaza a 5-a casa de creativitate si dragoste. Ce puteti face cand Marte este retrograd? 

Si Mercur este retrograd pana pe 19 august.
Mercur guverneaza a 10-a casa de prestigii in cariera, reputatia si succesul profesional. Cu Mercur retrograd, Sagetatorilor le va fi greu sa progreseze in cariera.

Sagetatorii sunt fixati pe viitor si cred ca sunt buni la toate. Au tendinta de a pierde timp cu aspecte mai putin importante in viata lor si spun de multe ori, ceea ce altii vor sa auda. Nu au mereu rabdarea de a astepta raspunsurile.

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Daca esti Sagetator, te ajuta mai mult sa te focusezi pe puterea de a fi in acum, fara sa incerci sa faci prea multe de-odata.

Daca as fi Sagetator, m-as concentra mai mult pe comunicarea directa, fara cenzura. As avea un sentiment de aventura si libertate si mai multa incredere in mine. As petrece mai mult timp in natura si as asculta mai mult partea mea intuitiva.

Daca nu stii cum sa faci toate acestea, te invit sa participi la urmatoarele cursuri ThetaHealing pe care le predau de 20 de ani. Cu siguranta te vor ajuta sa te focusezi mai mult pe obiectivele tale constructive. Inscrie-te aum la urmatorul Curs ThetaHealing Baza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023