Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Berbeci

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Berbeci este in casa de prietenie. 

Marte, guvernatorul Berbecilor este retrograd din 26 iunie si va ramane retrograd pana pe 27 august.

Berbecilor le place sa castige, in general. Dar cu Marte retrograd, nu este momentul sa inceapa noi afaceri, sau o noua relatie.

Marte, de asemenea, guverneaza toate lucrurile ascutite si sexualitatea, iar pentru barbati, sperma. Daca planifica fertilitatea in vitro sau daca au alte tratamente scumpe, ar fi mai bine sa astepte pana in septembrie. 

Brbecii au nevoie de multa rabdare pentru obiectivele lor. Sa reconsidere multe aspecte din viata lor, sa le reevalueze, sa le regandeasca. 

Daca as putea sa fac totul din nou, ce as face diferit?
Cum ar vedea viata lor acum?

Berbecii pot fi implicati in acte de caritate acum, sa stranga bani si sa se intrebe cum ar putea sa-i ajute pe altii in nevoie.

Marte, de asemenea, guverneaza cea de-a 3-a casa de acorduri. Asa ca, daca au de semnat un proiect important, este bine sa astepte.

Cariera Berbecilor, pare sa fie fantastica. Este posibil sa lucreze mai greu ca niciodata, deoarece Saturn este in a 10-a casa de faima. Se pare ca vor fi multumiti. 

Saturn nu recompenseaza pe nimeni pana cand nu paraseste casa pe care o ocupa. La Berbeci, este acum in cea de-a 10-a casa de renume, pana in decembrie 2020. Saturn poate sa le ofere oportunitati, titluri si bani in decembrie 2020 sau in ianuarie 2021.

Saturn solicita concentrarea deplina asupra cerintelor sale. Fara indoiala, ii va pune la treaba pe Berbeci si ii va impinge sa se dedice anumitor aspecte guvernamentale legate de logistica cum ar fi o marca comerciala. 

Saturn le cere sa dovedeasca rabdarea, dar vor fi rasplatiti.

Pluto energizeaza in prezent casa lor de faima si onoruri. A intrat pentru prima oara in Capricorn in 2008 si va ramane in sectorul lor de faima si realizare pana in noiembrie 2024.

Pentru Berbeci, Neptun este acum in casa a 12- a visurilor si a gandirii creative. Cea de-a 12-a casa este, de asemenea, locul in care se petrec evenimente in spatele scenei, sfaturi si discutii confidentiale.

In iubire, Berbecii nu vor avansa cum doresc – mai degraba vor trebui sa regandeasca multe aspecte. 

Comunicare va fi lenta cu Mercur retrograd.
Cu Marte retrograd, daca Berbecii planuiesc actiune, nu o vor vedea.

Ce pot face este sa imbunatateasca aspecte din viata lor.

Venus va fi retrograd intre 5 octombrie si 15 noiembrie. Deci este un moment bun pentru un timp liber, poate pentru o vacanta.

Eclipsa de Luna Plina de pe 27 iulie se manifesta in casa sociala pentru Berbeci.
Pot avea un eveniment mare la care vor participa. Se va pune accentul pe un prieten care poate le schimba statutul, casatoria sau mutarea intr-o locatie noua. Sau poate ca se simt tradati de un prieten. 

Orice se intampla se va intampla brusc si fara nici un avertisment. Poate ceva ii supera.

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Banii ar fi probabil un punct de discutie, impreuna cu dificultati in ceea ce priveste romantismul sau o relatie privind un prieten si / sau posibilitatea de a avea grija de un copil. 

Dace esti din zodia Berbec, sa fii atent(a) ce scrii pe social media cu aceasta eclipsa puternica.

Aceasta eclipsa se concentreaza pe dragoste, romantism, copii, sarcina, bani, prieteni.

Venus in sectorul de lucru va fi frumos orientat spre Pluto, crescand reputatia carierei.

Neptun incurajeaza ideile creative cu privire la munca si in arta.

Jupiter este frumos implicat. Se pare ca banii vin pentru Berbeci si pot gasi o frumoasa afacere. 

Aspectele prieteniilor pot fi provocatoare. Cel mai bine este sa vorbeasca putin si sa observe mult. Schimbarea viziunilor sau atitudinilor cuiva va fi imposibila. Deci, este mai bine sa nu intre in discutii contraversate.

Un prieten poate sa se indeparteze, sa paraseasca locul de munca. Stirile ar putea sa fie amare cand isi dau seama ca prietenul lor nu va mai face parte din viata lor. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023