Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Gemeni

Eclipsa de Luna Plina din 27 iulie 2018 in Varsator pentru Gemeni se manifesta in casa calatoriilor. Nu ar fi intelept ca Gemenii sa calatoreasca la sfarsitul lunii, din orice motiv. Nu ar fi o idee buna sa semneze nici un contract. Cel mai bine este sa astepte.

Incercarea de a decide din timp ce va face Uranus in aceasta perioade a eclipsei de luna din 27 iulie 2018 este inutila. Insasi natura lui Uranus este de a ne surprinde. Indiferent ceea ce credem ca se va intampla, nu va fi asa- va fi cu totul altceva. 

Uranus este acum in contradictie cu Marte. Marte este retrograd.

Eclipsa de Luna Plina se manifesta acum in casa a 9-a pentru Gemeni. Soarele este in casa a 3-a si nu arata bine. 

Ambele case sut orientate spre calatorii, motivul pentru nu este o idee buna ca Gemenii sa calatoreasca in acesta perioada – nici pentru afaceri, nici pentru placere. 

Import-export-ul poate sa fie dificil. Un proiect de publicare sau difuzare ar putea avea nevoie de atentie. 

Vezi mai multe despre Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018.

Pot apaea aspecte legate de un caz juridic in care pot fi implicati cei din zodia Gemeni. Poate ca se indreapta spre o directie gresita. 

Pot auzi despre un prieten sau o ruda care are nevoie de ajutor deoarece nu se simte bine. 
Eclipsele de Luna Plina inchieie multe aspecte. O problema juridica, academica sau internationala poate fi incheiata. Poate ca se inchieie un proiect major cu privire la o afacere de publicare sau difuzare. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023