Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania la Emisiunea “Vreau sa fiu sanatos” TVR1

Desi timpul trece, uitarea nu poate si nu trebuie sa se astearna peste colectiv. Prea multe drame, prea multe suferinte, prea multi oameni dragi plecati, prea multi care inca nu stiu daca au sanse sa isi revina vreodata. Iar numarul victimelor creste. Cativa dintre medicii eroi ai penultimei zile de octombrie, pe care niciun roman n-o va uita, sunt invitatii speciali ai emisiunii Vreau sa fiu sanatos din 18 noiembrie 2015. Dr. Silvia Nica, dr. Adriana Bidica, dr. Marian Stamate sunt interlocutorii Soniei Argint Ionescu miercuri dimineata la ora 10.00, in direct la TVR 1 si online, pe TVR+.

„Am pregatit pentru miercuri o emisiune de utilitate pentru telespectatorii nostri. Se vor detalia masurile de prim-ajutor in diferite situatii, vom afla ce s-a intamplat in noaptea tragediei din Colectiv in doua dintre cele mai mari spitale din Capitala, dupa care vom avea informatii despre cum putem sa ne schimbam viata pornind de la propriile emotii şi trairi”, spune producatorul Beatrice Cioba despre editia de miercuri, 18 noiembrie, a emisiunii Vreau sa fiu sanatos.

Dr. Silvia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Universitar, iar dr. Adriana Bidica, medic UPU specializat pe arsuri, a fost de gardaa in noaptea incendiului din Colectiv. Tot in emisiunea de miercuri, 18 noiembrie, va fi prezent si doctorul Marian Stamate, medic primar ORL la Spitalul Clinic Coltea. Dr. Stamate este cel care a coordonat toata activitatea spitalului in noaptea incendiului si a reusit sa transforme acest spital intr-unul de urgenta. Primii raniti au fost adusi aici.

Alti invitati in aceasta emisiune:

Cristina Hlusak, fondator si reprezentant oficial ThetaHealing in Romania, vine tot miercuri la Vreau sa fiu sanatos pentru a ne explica tehnicile ThetaHealing, care se bazeaza pe fizica cuantica. „Exista atat de multe aspecte in care ThetaHealing poate ajuta, aspecte cum ar fi: stima de sine, incredere, imaginea corpului, relatii. ThetaHealing este o modalitate simpla, rapida si eficienta de a identifica, rezolva si elimina blocaje profunde, probleme emotionale si fizice, inlocuind convingeri limitative, emotii, sentimente si ganduri negative cu unele pozitive, benefice”, spune Cristina Hlusak. Mai multe amanunte aflam la Vreau sa fiu sanatos de miercuri, 18 noiembrie.

Reportajele editiei din 18 noiembrie vor trata subiecte precum: tehnicile de relaxare sau otitele, despre care dr. Patricia Ene va aduce mai multe informatii. Iar doctorul Theodor Cebotaru de la Spitalul Monza ne vorbeste despre interventii minim invazive in cardiologie, tot la Vreau sa fiu sanatos.

vreau sa fiu sanatos

Echipa de realizatori ai emisiunii Vreau sa fiu sanatos este formata din:
jurnalistii: Aura Dore, Carmen Vrabete, Bianca Florea
producator: Beatrice Cioba
prezinta: Sonia Argint Ionescu

Timp de o ora, in fiecare miercuri, de la 10.00, telespectatorii TVR 1 afla la Vreau sa fie sanatos noutati din lumea medicala, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. In noul sezon, emisiunea ce poarta semnatura producatorului TVR Beatrice Cioba se transmite in direct la TVR 1 si face parte din linia de emisiuni reunite sub genericul „Tot ce conteaza”.

Emisiunea Vreau sa fiu sanatos poate fi urmarita in direct miercurea, de la ora 10.00, la TVR 1 si online, pe TVR+, disponibil si pe tableta sau mobil.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023