Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Epoca Vărsătorului – Toți pentru unul și unul pentru toți

Epoca Vărsătorului – Toți pentru unul și unul pentru toți

Nimeni nu știe cu siguranță care este data reală când a început Epoca Vărsătorului, dar știm că Vărsătorul este un semn responsabil din punct de vedere social. Sloganul Vărsătorului este: Toți pentru unul și unul pentru toți!

Epoca dinaintea erei Vărsătorului a fost Epoca Peștilor. Peștii sunt semnul cunoscut pentru iubirea universală, sacrificiul de sine, altruism, creativitate, compasiune, intuiție și profundă spiritualitate. Peștii sunt un semn introspectiv.

Pentru Pești, ceea ce este în inima omului este adevărat, pentru că este adevărat pentru suflet.

Peștii spun: „Cred”, Vărsătorul spune: „Dovedește-mi științific”.

Vărsătorul iubește colaborarea în grup. Modelul în era Vărsătororului va fi asemănător cu cel al unui stup de albine care lucrează împreună. Progresul în Era Vărsătorului va fi un efort de grup născut din cunoștințe comune și expertiză comună. Vărsătorul este semnul grupurilor și încurajează modelul sloganului – Toți pentru unul și unul pentru toți! Oare toți vor avea o conștiință curată?

Vărsătorul iubește tehnologia și simte că ar trebui folosită. În Epoca Vărsătorului, realitatea virtuală va fi dezvoltată atât de inteligent, încât nu va fi distinsă de realitatea reală. Va deveni mai puțin important să călătorim fizic, fie pentru întâlniri, pentru reuniuni, fie pentru plăcerea de a călători în locuri noi sau de a merge într-o vacanță. Vom putea alege între a merge cu adevărat acolo, sau de a arunca o privire „virtuală”. Oare vom simți realitatea virutală la fel ca cea reală?

Vărsătorul iubește inteligența artificială. În nou eră, oamenii sunt destinați să devină mai asemănători mașinilor computerizate, iar mașinile computerizate devin mai asemănătoare oamenilor. Multe probleme vor fi abordate și rezolvate de computere. Mulți cred că acest lucru ne va oferi un avantaj dacă ne confruntăm cu cele mai mari provocări. Oare noile computere vor fi programate pentru a respecta viața umană? 

Vărsătorul iubește evoluția. Există și evoluții care ar putea fi chiar ridicole, cum ar fi un cuptor cu microunde care refuză să gătească un prânz dacă are prea multe calorii, sau un frigider cu un blocaj de timp, care nu va permite deschiderea ușii sale până la ora mesei. Oare vom fi dominați de roboți?

Vărsătorul iubește individualitatea. Internetul este un concept al Erei Vărsătorului. Vărsătorul consideră că informațiile ar trebui să fie gratuite pentru toată lumea. Pe Internet toată lumea are cea mai valoroasă resursă – accesul. Internetul și economia globală aduce oamenii împreună și le permite să își exprime individualitatea. Oare această individualitate va fi autentică?

Vărsătorul iubește independența. Era Vărsătorului va permite iubirii mai multă libertate decât oricând, deoarece oamenii își vor alege partenerii fără constrângerile care i-au reținut în trecut. În libertate, iubirea adevărată poate să înflorească. Oare oamenii se vor iubi mai mult?

Vărăstorul iubește ideile neconformiste. Acest lucru aduce în discuție problemele legate de ADN, de „genele proiectate” și de aspecte legate de clonare. Societatea va trebui să determine cum definește o ființă umană, cum definește nașterea și cum definește moartea. Dar persistă și multe alte întrebări. Oare care va fi originea vieții? 

Vărăstorul iubește viitorul. Însă Epoca Vărsătorului ne va inspira să ne întrebăm ce constituie o ființă umană? Ce este o persoană vie? Acestea întrebări devin practice când avem în vedere procesul de clonare. Chiar dacă vor putea clona corpul, mintea și Spiritul sunt diferite și individuale. Oare cum vor defini un suflet?

Sper că te-am îndreptat spre viitor. Sunt optimistă din fire și cred profund în bunătatea oamenilor de pretutindeni.

Simt că domnește o bună judecată și echilibrul puterii rămâne înclinat ferm către partea Îngerilor. Suntem conștiința pământului și depinde de noi să conducem viitorul în direcția potrivită. 

Cred cu tărie că trecem prin aceste epoci diferite pentru a ne extinde cunoștințele, nu pentru a renunța la ceea ce am învățat în trecut, în timp ce ne îndreptăm spre viitor.

Dacă ne-am pierde spiritualitatea, înseamnă că nu am învățat nimic din Epoca Peștilor. Oare putem să îmbunătățim spiritul conștiinței colective a pământului?

În noua epocă a Vărsătorului, știința va aduce mai multe întrebări decât răspunsuri și, dacă vrem să le rezolvăm, va trebui să ne bazăm pe o judecată etică, morală și religioasă.

Acestea sunt concluziile pe care le tragem în orele liniștite dinaintea zorilor, când suntem în starea Theta, când ne trezim și întâlnim suflete adevărate.

Învață cum să te cunoști pe tine însuți, cum să înțelegi ADN-ul tău și sufletul tău. Pregătește-te pentru viitor. Începe acum cu primul Curs ThetaHealing Bază. Este primul pas pe care îl poți face pentru tine. Restul vine de la Sine!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023