Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Esti gata sa accepti miracolele in viata ta?

Esti gata sa accepti miracolele in viata ta?
Esti gata sa accepti necunoscutul?

Daca doresti sa inveti o tehnica utila, care sa fie la indemana ta, te invit sa participi la Cursurile ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak.

Cu multi ani in urma, cea mai mare dorinta a mea a fost sa gasesc un sistem de vindecare din care sa pot invata si pe care sa-l pot aplica in viata mea de zi cu zi.

Astfel, in 1995, am descoperit in Statele Unite ale Americii, prima carte ThetaHealing si am participat la Cursurile ThetaHealing oferite de Vianna Stibal.

ThetaHealing mi-a oferit o abordare pentru o noua stare de spirit, un nou mod de a vedea lumea si de a observa posibilitati evidente care pot aduce o schimbare constienta.

ThetaHealing ca sistem, nu este adresat numai unui grup select de oameni. Este un sistem adresat tuturor, din care toata lumea poate invata. Acest sistem este conceput pentru a genera schimbari concrete si verificabile, care pot fi aplicate ca orice alta disciplina.

Asa a inceput calatoria mea. Acum pot sa impartasesc cu tine experienta mea de peste 21 de ani la Cursurile ThetaHealing pe care le predau.

ThetaHealing ofera o noua constientizare si o putere reinnoita tuturor celor care vor sa obtina transformare si vindecare la toate nivelele fiintei.

Aceste cursuri se adreseaza nu numai profesionistilor anumitor tehnici de vindecare, dar si persoanelor fara nici un fel de experienta in acest domeniu!

Toti cei care au participat la cursurile ThetaHealing predate de mine, au observat schimbari rapide, la toate nivelele fiintei. Astfel au acceptat neconditionat noile posibilitati care se deschid in fata lor si au ales sa le transforme in realitate.

De aceea, multi oameni spun ca aceste cursuri le-a schimbat viata. In procesul ThetaHealing, vin sa obtina noi posibilitati si experiente personale.

ThetaHealing este arta practica de transformare care aduce schimbari concrete.

Iti permite sa accesezi gradul de constientizare a ceea ce esti cu adevarat, si anume, fiinta prin care curge energia care a te-a creat.

Sunt convinsa ca intregul nostru potential poate fi transformat. De aceea te invit sa participi la urmatoarele Cursuri ThetaHealing predate de mine, Cristina Hlusak. Inscrie-te acum.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023