Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Fecioara – Aspecte Karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna din 31 Ianuarie 2018 (Video)

Fecioara – Aspecte karmice pe care le aduce Eclipsa de Luna di 31 ianuarie 2018.

Eclipsa totala de luna din 31 ianuarie, din Leu, le va da timp celor din zodia Fecioara, sa se odihneasca.

Daca esti din zodia Fecioara, poate ca simti nevoia de a fi intr-o introspectiva care te ajuta sa te gandesti la ceea ce iti doresti in Anul care vine.

Cu siguranta esti mai mult orientat(a) spre sanatate, motivul pentru care ai o stralucire pe care alte semne o doreste. Bineinteles, stralucirea vine din interior.

Aceasta eclipsa din 31 ianuarie, iti va oferi timpul si motivatia de a avea grija de tine, in toate aspectele fiintei tale, la nivel de corp, minte si spirit. Poate ca un prieten sau o ruda are nevoie de dispozitia ta insorita. Suportul tau emotional va fi apreciat mai mult decat iti dai seama, chiar daca acea persoana nu-si va putea exprima sentimentele si cuvintele potrivite la momentul respectiv.

Fecioara se incarneaza sa caute o cale de a fi intr-un serviciu semnificativ.

Fecioara intreaba: “Cum pot integra un nivel mai ridicat al constiintei in stilul meu de viata de zi cu zi si in munca mea?”

Fecioarele sunt mai interesate de munca plina de satisfactii, decat intr-un tip de munca fara sa fie serviciul altora. Cea mai inalta expresie a Fecioarelor se gaseste in slujirea altora, in modul in care ofera vindecarea corpului, mintii si al spiritului.

O provocare majora pentru Fecioare este depasirea tendintei de a-i critica pe altii. Pentru ca Fecioara se lupta pentru perfectiune, vede foarte usor imperfectiunile in altii. In realitate, Fecioara critica chiar calitatile sale, dar, la nivel de subconstient, trebuie sa se corecteze. Altii actioneaza ca oglinzi pentru a reaminti Fecioarei ce misiuni are sufletul sau.

O incarnare a Fecioarei marcheaza sfarsitul unui ciclu de dezvoltare pur personal. Aceasta dezvoltare presupune un proces de transformare pentru corpurile fizice, emotionale si mentale. Astfel, indemnul Fecioarei spre perfectiunea.

Fecioara trebuie sa invete sa gandeasca pozitiv, deoarece starea ei de spirit are un impact direct asupra sanatatii sale fizice. Sanatate poate fi un barometru al masurii de satisfactie personala in care traieste prin munca ei.

Odata ce Fecioara crede ca munca nu mai are o semnificatie de a oferi o cale de crestere continua, corpul ei fizic poate manifesta simptome care spun: “Este timpul pentru o schimbare.” Atunci cand se intampla acest lucru, Fecioara are nevoie sa isi asculte corpul si sa ia masuri corespunzatoare.

Fecioara nu este usor de invins. In schimb, isi foloseste mintea activa pentru a cauta noi modalitati de a gasi succes.

Fecioara invata prin discernamant cum sa analizeze si sa fie mai obiectiva. Fecioara invata prin experienta si cauta mereu un mijloc de auto-exprimare creativ, practic si semnificativ pentru cei pe care ii servesc.

Daca esti din zodia Fecioara, cu siguranta nu iti place conflictul, pe care il vezi ca o pierdere de timp. Folosesti astfel talentul creativ pentru a da nastere la propria ta contributie, unica in lume.

Credinta in Divin si in tine este caracteristica sufletului. Misiunea ta, draga Fecioara, este aceea de a trai ca o expresie a Sinelui tau Divin, intr-un act de iubire.

Cursurile ThetaHealing pe care le predau de multi ani, cu siguranta te vor ajuta sa-ti indeplinesti misiunea sufletului tau. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023