Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Gandire pozitiva cu ThetaHealing

Gandire pozitiva cu Theta Healing

Centrul Studiile Unite Arborele™ a fost fondat de Cristina Hlusak in Statele Unite ale Americii. Astazi, acest centru, are o ramura si in Romania.

Scopul centrului din Romania este raspandirea gandirii pozitive prin conferinte organizate, prezentari, ateliere de lucru, voluntriat si cursuri.

Viziunea Centrului Studiile Unite Arborele™in Romania, intr-un anumit sens, este ca ramura unui arbore. Aceasta ramura este accesibila in Romania, oricui doreste sa-si imbunatateasca viata, sau manifesta interes in domeniul dezvoltarii personale, profesionale si spirituale.

Centrul Studiile Unite Arborele™ te poate ajuta sa-ti transformi modul in care iti traiesti viata. Transformarile pot fi rapide, chiar mai rapide decat viteza luminii. Pentru aceste transformari folosim instrumente, precum ThetaHealing.

De unde a venit denumirea de Centrul Studiile Unite Arborele™?

Poate crezi ca ar putea fi lucruri mult mai importante in viata decat un arbore. Dar ce am fi noi fara ei? Fara arbori ne-ar lipsi un element integral in viata.

Arborele™ patrunde in adancurile pamantului si in inalţimile cerurilor.
Arborele™ este ca o punte intre lumea fizica şi lumea spirituala.
Energia puternica a unui arbore poate fi folosita pentru protectie, inspiratie, invatare si vindecare.

La fel ca ramurile fizice care alcatuiesc structura unui arbore, Centrului Studiile Unite Arborele™ ofera un ajutor concret la nivel spiritual. Acest ajutor consta in instrumente, precum meditatii si diferte tehnici care ofera un acces la mintea subconstienta. Acestea ne permit sa ne schimbam gandurile, convingerile si tiparele de viata – acele tipare de viata care slabesc exprimarea adevaratei noastre esente.

Care este esenta ta?
Care este misiunea ta?

O poti descoperi la Centrul Studiile Unite Arborele™. Acest centru iti ofera un ajutor interdimensional, urmand pasii neceseari evolutiei noastre.

Centrul Studiile Unite Arborele™ nu interfereaza cu convingeri religioase, afilieri sau alte organizatii.

Cand pornim intr-o calatorie a inimii si a mintii, indiferent de “mijlocul de transport” pe care-l aplicam, construim o lume noua. Ca in orice calatorie, avem insa “regulile drumului”. Parte din aceste ”reguli” este credinta intr-o putere mai inalta decat noi insine.

La Centrul Studiile Unite Arborele™ tu poti creea viata pe care o doresti. Noi suntem doar ghizii acestui drum pe care tu il construiesti, asa cum tu doresti.

Descopera ThetaHealing cu Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania, Reprezentant Oficial ThetaHealing din 2008.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023