Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Horoscop pentru saptamana 24-31 august 2019 cu Cristina Hlusak si Alina Badic (Video)

Aceasta este o saptamana pozitiva si activa, cu multe planete intr-un unghi excelent fata de Uranus. 

1. Luni, 26 august 2019, Venus, cu o energie sociala este in armonie cu Uranus – o energie imprevizibila – care ne inspira la noi prietenii si activitati de grup. Energia din aceasta zi este inspirationala, buna, in special pentru artisti. Bucura-te de atmosfera sociala a acestui tranzit. Du-te la o petrecere sau la un eveniment. Nu te izola si nu ignora mesajele din interior.

2. Marti, 27 august 2019, Luna se muta in Leu. Este o luna emotionala, iar emotiile se pot concentra in jurul altor oameni. Concentreaza-te mai mult pe ce simti in interior. Nu lua in serios opiniile altora, mai ales daca sunt critice. 
Foloseste afirmatii pozitive si reaminteste-ti de abilitatile si talentele tale. Te ajuta sa-ti stimulezi increderea.

3. Marte este intr-un unghi favorabil cu Venus miercuri, 28 august 2019. Aceasta configuratie creeaza o energie de curaj care ne indeamna sa ne urmam obiectivele. Marte este asertiv, intr-un unghi armonios fata de Uranus, spontan. Ai curajul de a-ti asuma riscurile si de a-ti urma obiectivele. Este un moment favorabil pentru a invata ceva nou in tehnologie sau pentru a dobandi mai multe abilitati tehnice.

4. Soarele este intr-un aspect favorabil cu Uranus. Mercur se muta in Fecioara, Joi, 29 august 2019. Soarele ne incurajeaza sa stralucim, sa ne reinventam si sa incercam lucruri noi. Cu Mercur in Fecioara, aceasta este o zi favorabila pentru afaceri realiste. Imbratiseaza energia pragmatica a Fecioarei, mai ales pentru deciziile sau planurile de viitor. Aceasta zi te ajuta sa-ti aliniezi prioritatile. Nu lasa emotiile sa dicteze actiunile tale.


5. Vineri, 30 august 2019, Luna noua in Fecioara, aliniata cu Marte asertiv, ne indeamna catre noi prioritati. Sentimentele si dorinta de a-ti asuma riscurile, te pot impinge catre noi actiuni. Acorda prioritate acestei zile. Incepe ceva nou.

6. Sambata, 31 august 2019, Luna se muta in Balanta. Poate ca ai o dorinta de a socializa si de a fi in preajma celor dragi. Aceasta este o zi minunata pentru a petrece timp cu prietenii si familia ta.


7. Duminica, 1 septembrie 2019, Mercur, cu o energie comunicativa, este in unghi favorabil cu Uranus, in armonie cu Venus si Saturn. Poti sa folosesti energia acestei zile pentru a invata ceva nou si pentru a deveni mai practic.

Este o zi excelenta pentru a lucra la relatiile care ar putea avea nevoie de clarificari. Exprima-ti sentimentele in mod deschis cand comunici cu ceilalti si imbratiseaza energia de clarificare. Nu ignora ideile noi sau solutiile creative pentru problemele cu care poate te confrunti.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023