Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Horoscop săptămâna 8-13 Februarie 2021 cu Alina Bădic și Cristina Hlusak (Video)

Mă bucur că alături de Alina Bădic, am prezentat Horoscopul pentru săptămâna 8-14 Februarie 2021.
14 Februarie este și Ziua Internațională a îndrăgostiților. Consideră această emisiune plină de sugestii utile, un cadou pentru sufletul tău.

Februarie este o lună extraordinară din cauza acumulării neobișnuite a planetelor din Vărsător – ca o „coroană de stele” – Venus, Mercur, Saturn, Jupiter, Soarele, plus Luna Nouă în Vărsător, pe data de 11 Februarie 2021.

Oriunde avem acest aspect în harta noastră, există un mare centru de activitate energetică.
Pentru a ne putea vindeca trecutul, am putea merge în timp, să vedem când a mai existat o astfel de aliniere planetară în Vărsător.

Sunt astrologi care spun că ultima dată când au văzut o astfel de coroană de stele în Vărsător a fost pe 4 februarie 1962, cu 7 corpuri cerești. Acum avem 6 corpuri cerești în Vărsător.Ultima dată când 7 corpuri cerești s-au aliniat a fost pe 3 mai 2000, dar în Taur, nu în Vărsător. 

Cu această Lună Nouă, ca un nou început, se vor schimba obiceiurile noastre, condiționarea și comportamentul nostru inconștient – ceea ce facem instinctiv.

Identitatea și scopurile noastre vor fi diferite, temperamentul și emoțiile noastre vor amplifica potențialul creativ din interiorul nostru. Vom fi atrași instinctiv în direcția destinului nostru.

Aceasta este o săptămână bună pentru concentrare și reevaluarea ideilor sau situațiilor vechi. Putem reflecta asupra emoțiilor noastre și să revenim la discuții din trecut. Pot exista și neînțelegeri – trebuie să fim atenți!

Va fi o Lună Nouă în Vărsător joi, aducând noi începuturi și energia perfectă pentru manifestarea dorințelor noastre. 

Putem să găsim o modalitate creativă pentru a ne elibera de emoții negative. Universul ne încurajează să avem mai multă compasiune pentru a-i ajuta pe cei care doresc să fie ajutați.

Această săptămână ne amplifică dorințele pentru noi experiențe și aventuri. 
Putem reconsidera conceptele sau ideile din trecut la care renunțasem. Să nu ignorăm perspectivele pe care ni le oferă Universul.

Dacă această săptămână stârnește emoții tensionate, ne încurajează să reflectăm asupra lor. Să devenim mai creativi, să acceptăm sesiuni de consiliere și alte moduri pentru a ne elibera de emoțiile neplăcute într-un mod sănătos.

Meditația ne poate ajuta să ne eliberăm de stres.

Aceasă săptămână ne oferă și o energie este introspectivă, inteligentă și orientată spre viitor. 

S-ar putea să ne simțim mai rebeli decât de obicei. Cu Luna Nouă 
putem începe să manifestăm dorințele noastre. Dar să le îndreptăm spre energia pe care ne-o oferă Universul. Să nu lăsăm starea de spirit să se întunece și să îmbrățișăm schimbarea!

Creativitatea și emoțiile sunt sporite în această săptămână. Să ne manifestăm creativitatea prin activități artistice, pentru a ne elibera de sentimente negative, oferindu-le spațiu pentru a le elibera. Să fim recunoscători pentru tot ce ne oferă Universul în această săptămână!

Cu compasiune și altruism putem face ceva și pentru ceilalți. Putem fi în slujba celor care au nevoie de noi. Să nu acționăm într-un mod egoist, deoarece egoismul poate aduce sentimente de vinovăție mai târziu.

Această săptămână ne amplifică și dorința de aventură, entuziasm și sociabilitate. Să începem lucruri noi. Spiritul nostru ne va mulțumi. Să ne regăsim echilibrul prin activități precum yoga și meditație.

Sper ca aceste sfaturi să te poată ajuta. Te inivt să te descoperi la Cursurile ThetaHealing pe care le predau acum și Online.

Înscrie-te acum la următoarele Cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak. Te vor ajuta să te regăsești pe tine. Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023