Menu

Interviu cu Vianna Stibal realizat de Cristina Hlusak

7 decembrie 2015 - Înregistrări cu Vianna Stibal
Interviu cu Vianna Stibal realizat de Cristina Hlusak

Acesta este un interviu de 10 minute cu Vianna Stibal realizat de Cristina Hlusak în iarna anului 2009, la Institutul Theta Healing din SUA.

Despre acest video

Acesta este un interviu de 10 minute cu Vianna Stibal, Fondator Theta Healing, realizat de Cristina Hlusak, Fondator Theta Healing România.

Citește mai mult despre Cristina Hlusak

Despre Vianna Stibal

Vianna Stibal împărtășit în acest interviu cu Cristina Hlusak, cum a instruit mii de cursanți pentru a accesa starea Theta, în care undele cerebrale ajung în mai puțin de 30 de secunde la 4-7 cicluri pe secundă. Vianna Stibal susține că a folosit această tehnică pentru a se vindeca și că a realizat mai mult de 40.000 de „citiri intuitive”.

Ea împărtășește această tehnică simplă, dar puternică, pentru a ajuta procesul de evoluție al omului prin vindecare și conștientizare a iubirii necondiționate. Vianna spune că a dezvoltat capacitatea de a vedea în mod clar corpul uman și de a face transformări în ADN, accesând o stare naturală la un nivel subconștient.

Vianna Stibal a învățat mii de oameni cum să se „conecteze cu Atoatecreatorul,” pentru a co-crearea și a facilita procesul de vindecare. Experiența sa oferă cunoștințe despre corpul uman și a sistemelor sale.

După ce a aplicat Theta Healing mai mulți ani, în multe locuri din lume și în diferite culturi, Vianna Stibal a dobândit o cunoaștere profundă a psihicului uman. Astfel, Vianna Stibal a format instructori și practicieni în 14 țări.

Despre Theta Healing

Theta Healing este un simplu proces meditativ și eficient, care oferă un echilibru fizic, mental și spiritual, imediat și de durată. Crearea unui contact „direct” cu Sursa Supremă, oferă posibilitatea de a co-crea realitatea, în orice moment.

Citește mai mult despre Theta Healing.

Învață cum să aplici tehnica Theta Healing la cursurile predate de Cristina Hlusak, Reprezentant Theta Healing România din 2008.

Citește mai mult despre cursurile predate de Cristina Hlusak.

Vino alături de noi. Înscrie-te acum la cursurile noastre:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279
Las Vegas, Nevada, 89123 USA
Toll Free si Fax: +1-800-565- 9475
Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro