Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Luna Nouă în Scorpion, 14 Noiembrie 2020

Luna Nouă în Scorpion este profund emoțională și profund vindecătoare. Este noaptea întunecată a Lunii Noi a Scorpionului.

Suntem îndrumați să stăm cu noi înșine și cu toate emoțiile noastre. Să le permitem să iasă la suprafață, într-un nou spațiu de conștientizare. Se spune că odată conștientizate, sunt pe jumătate vindecate. Acestea includ fricile, iubirile, speranțele și visele. Să le privim dintr-un loc de non-judecată și să recunoaștem că nu suntem sentimentele sau gândurile noastre. Suntem cei care le experimentează.

Ieri a fost vineri, 13 noiembrie 2020, o zi încărcată cu multe superstiții transmise de-a lungul generațiilor … Dar numărul 13 este un număr pentru o nouă viață, care stabilește intenții puternice, tocmai la timp pentru Luna Nouă de astăzi, 14 noiembrie 2020. Această Lună Nouă deține puterea de a ne renaște. 

Luna Nouă este frumos aspectată cu planetele Neptun și Jupiter. Energiile lor ne permit să păstrăm Soarele în inima noastră și să ne reamintim că există întotdeauna un plan Divin care se desfășoară, chiar dacă nu-l conștientizăm.

O Lună Nouă nu este doar pentru o zi. Este puternică și în zilele următoare și stabilește o tendință de 6 luni sau chiar mai mult.

Berbec

Luna Nouă de astăzi, 14 noiembrie, în Scorpion, la 23 de grade, pune accentul pe bani și pe resursele tale partajate, în casa a 8-a. Casa a 8-a guvernează relația ta cu banca, cu partenerii de afaceri, cu investitorii, cu sponsorii, împrumuturile, asigurările, comisioanele, bonusurile, despăgubirile, taxele, etc.

Această Lună Nouă îți aduce mari posibilități financiare și de compensare. 

Pluton, planeta regenerării și transformării, conducătorul Scorpionului, este într-un unghi frumos față de Soare și Luna Nouă. Jupiter te poate susține și Saturn îți poate oferi un sentiment sporit de securitate financiară. 

Marte în Berbec nu mai este retrograd. Îți oferă un avantaj în orice situație profesională sau personală și mai multă încredere.

Ai o șansă acum pentru o nouă funcție sau o nouă promovare. Ai putea fi generos compensat(ă). Nu rata acumularea puternică de energie în zona carierei tale. Negociează beneficiile companiei la care lucrezi. Se pare că ai învățat din munca grea pe care ai depus-o din decembrie 2017. Aici au fost lecțiile Saturniene.

Îți sugerez să nu semnezi contracte pe 17 noiembrie. Nu este un aspect favorabil cu Mercur, planeta acordurilor și cu Uranus, care poate aduce rezultate neprevăzute. 

Taur

Luna Nouă de azi 14 noiembrie, în Scorpion, pentru tine este în casa a 7-a și îți oferă o oportunitate de parteneriat. Luna Nouă în casa a 7-a este clasică pentru o logodnă, dar trebuie să împărtășești aceleași valori. Uranus, planeta dezvoltărilor neașteptate și Mercur, planeta acordurilor, poate afecta promisiunile scrise sau verbale.

Dacă speri să formezi un parteneriat în dragoste sau în afaceri, Uranus opus planetei Mercur sugerează că poți avea presupuneri diferite despre viitorul și contribuția ta în acest parteneriat. Mercur reglementează contractele și promisiunile și trebuie să fie într-o poziție favorabilă înainte de a merge mai departe. 

Îți sugerez să vorbești mai puțin și să asculți mai mult. Vezi care sunt așteptările partenerilor tăi. Va trebui să te dedici parteneriatului ca să funcționeze. 

Dacă lucrezi pe cont propriu și ești gata să semnezi un acord, asigură-te că gestionezi așteptările. Cea mai bună zi pentru a semna contracte ar fi 28 noiembrie; dar și mai bine ar fi să aștepți până în decembrie.

Gemeni

Luna Nouă de astăzi 14 noiembrie, pune accent pe sănătatea ta. Îți poate deschide drumurile spre o nouă cale. Pentru tine, acesta este un moment ideal pentru a face mici modificări în aspectele care țin de sănătate. Poți vedea progrese impresionante.

Această Lună Nouă ar putea aduce de asemenea, un nou proiect de lucru. Casa a 6-a este legată și de muncă.

Neptun – planeta artistică, este într-un unghi perfect față de Luna Nouă în sectorul tău de lucru. Îți poate stimula imaginația și ai putea fi compensat(ă) pentru munca ta. Saturn îți oferă stabilitate și Jupiter aspecte favorabile. Cu Pluto, o planetă financiară în sectorul tău de comisioane, poți negocia un nou proiect.

Cu planeta ta conducătoare Mercur, care nu mai este retrogradă, guvernezi comunicarea. Dar s-ar putea să întâlnești o problemă cu Uranus, planeta surprizelor. Poate provoca o supărare bruscă la locul de muncă.

Acordă mai multă atenție la cuvintele pe care le folosești acum, atât în scris, cât și când vorbești. Să nu semnezi un contract în acest moment. Dacă este posibil, amână contractele până la începutul lunii decembrie.

Rac

Luna Nouă de astăzi, 14 noiembrie în Scorpion, este în casa a 5-a a iubirii adevărate, a copiilor și a expresiei creative. Ar putea aduce o influență minunată a romantismului, a expresiei în dragoste și mai mult timp pentru relaxare și distracție. Îți poate oferi o nouă șansă de a te întâlni cu cineva nou și interesant, cineva care te fascinează și te inspiră.

Planeta Neptun, planeta iubirii necondiționate, te susține într-o poziție perfectă. Această Lună Nouă ar fi un momentul ideal dacă dorești un copil. Ar putea aduce veștile pentru o logodnă sau o nuntă.

Dacă lucrezi în arte, cu această Lună Nouă poți dezvolta o afacere profitabilă. Dar Uranus este în opoziție cu Mercur, ceea ce face să nu fie un moment potrivit pentru a lua un angajament prin contracte.

Poți discuta multe aspecte, dar este mai bine să nu semnezi nimic dacă poți aștepta până în decembrie.

Leu

Dacă dorești să găsești o nouă casă, un apartament, sau să îmbunătățești spațiul în care trăiești, această Lună Nouă te susține. Este singura Lună Nouă a anului care luminează a 4-a casă pentru tine. 

Dacă dorești să decorezi casa sau să îmbunătățești confortul casei tale, Neptun în această Lună Nouă îți oferă mai mult sprijin. Această casă include și membrii familiei tale și se pare că petreci mai mult timp cu ei.

Este posibil să ai de-a face cu mai multă muncă și cu mai multă activitate zilnică. Jupiter te susține în proiectele tale, Saturn îți oferă mai multă concentrare și Pluto câștig financiar. Totuși, Uranus se opune energiei lui Mercur. Atinge vârful pe 17 noiembrie. Deci nu este un moment bun pentru a semna contracte legale sau acorduri verbale. 

Pentru tine, Mercur stăpânește a 2-a casă solară de venituri câștigate și bunuri. Acest lucru ar putea aduce știri nepotrivite sau alte probleme financiare în care ești implicat(ă) în acel moment. Poate fi vorba despre banii pe care îi primești din serviciile pe care le oferi.

Găzduiești planeta Marte în a 9-a casă. Marte, din nou puternic, cu siguranță te susține. Îți oferă energia de mișcare și impulsul de a începe ceva nou. Dacă ești hotărât(ă), poți să treci peste orice obstacol. Probabil ai în minte un aspect juridic. Această parte a graficului reglementează și studiile superioare, astfel încât ai putea lucra la un plan pentru a obține o diplomă avansată. 

Fecioară

Luna Nouă din Scorpion, de astăzi 14 noiembrie, poate fi de ajutor pentru tine în tot ceea ce ține de a 3-a casă de comunicare.

Te poate ajuta să-ți exprimi cu ușuriță ideile, cu Jupiter care te susține, cu Saturn care îți oferă autodisciplină și cu Pluto care are puteri regenerative; toate în Capricorn, într-un semn de pământ, într-un unghiul ideal față de această Lună Nouă.

Poți face o călătorie în apropiere. Nu trebuie să mergi departe pentru a avea șansa de mai multă relaxare. Poți face lucruri distractive de-acasă. 

Datorită opoziției lui Uranus față de Mercur, îți sugerez să urmărești cuvintele pe care le folosești pentru a comunica. Cuvintele contează, iar persoanele cu care vorbești, ar putea înțelege lucrurile într-un alt fel. 

Poate că nu intenționezi să jignești pe nimeni, dar s-ar putea întâmpla. Este mai bine să acorzi mai multă atenție la modul în care transmiți mesajele și gândurile. 

Balanță

Luna Nouă de astăzi, 14 noiembrie, te poate ajuta dacă banii au devenit un subiect sensibil pentru tine și partenerii tăi. Această Lună Nouă ar putea dizolva acel subiect dureros, ajutându-te să-ți găsești o nouă sursă de venit. 

Dacă ai propria ta afacere, poți prezenta serviciile tale clienților tăi. Dacă lucrezi pentru alții, acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a cere o majorare.

Neptun este într-un unghi ideal față de Luna Nouă și de Soare. Neptun în sectorul tău de lucru, în casa a 6-a, te susține în sectorul de venituri din casa a 2-a. 

Dacă lucrezi în arte creative, ai multe șanse pentru a crește veniturile, cu Pluto, conducătorul sectorului tău de venituri și Jupiter.

Adună-ți curajul de a cere o majorare sau de lansa un nou serviciu. Folosește această energie! Se pare că banii pe care îi câștigi te ajută să aduci îmbunătățiri casei tale. Îți oferă noi modalități pentru a decora casa ta.

Scorpion

Toți Scorpionii se vor bucura de această Lună Nouă și de toate posibilitățile pe care le oferă. 

Luna Nouă din Scorpion de astăzi 14 noiembrie, este un cadou cosmic pentru ziua ta de naștere și pentru următoarele 12 luni. 

Neptun îți oferă o frumoasă energie de dragoste necondiționată în casa a 5-a a iubirii adevărate, cu Soarele și Luna Nouă în Scorpion. 

Dacă dorești să întâlnești pe cineva special, acum ai o mare șansă. Dacă ești căsătorit(ă), această Lună Nouă îți oferă șansa de a te apropia mai mult de persoana cu care îți împarți viața.

Asigură-te că nu semnezi nimic pe 17 noiembrie. În această zi, Mercur, planeta contractelor, este în opoziție cu Uranus. Cu Mercur în Scorpion, ai putea primi o surpriză financiară, într-o situație pe care nu o poți vedea. Acordă mai multă atenție la deciziile pe care le poți lua cu Uranus aici.

Vei fi mulțumit(ă) de progresul tău. Poți vedea recompense pentru munca ta. Marte nu va mai fi retrogradat încă 2 ani, așa că vei avea un drum deschis pentru a începe un nou capitol de 2 ani în viața ta profesională. Nu te va mai afecta statutul tău profesional. Poți acumula noi proiecte de lucru și poți realiza detalii care te conduc către o nouă poziție prestigioasă. Este posibil ca viața ta de-acasă să îți aducă mai multe satisfacții.

Concentrează-te pe locuința ta, inclusiv pe proprietățile tale. Ai grijă de membrii familiei tale. Aici vei găsi cea mai mare satisfacție.

Săgetător

Această Lună Nouă îți oferă noi oportunități de a-ți dezvolta creativitatea, cu planeta Neptun – planeta imaginației și a expresiei artistice, într-un unghi ideal față de Soare și Luna Nouă și cu Marte în casa a 5-a.

Este posibil să ți se solicite să lucrezi la un proiect secret în care trebuie să semnezi documente confidențiale. Ți se poate acorda o plată generoasă.

Luna Nouă în cea de-a 12-a casă guvernează spitalele, casele de bătrâni, centrele de reabilitare și centrele de kinetoterapie. Casa a 12-a este asociată cu vindecarea minții, a corpului și Spiritului. 

Dacă te confrunți cu o anxietate sau cu aspecte care țin de sufletul tău, această Lună Nouă îți oferă o nouă oportunitate.

Este cea mai bună perioadă a anului pentru vindecare. Adresează-te profesioniștilor în domeniul în care ai nevoie de ajutor. Vei vedea rezultate satisfăcătoare. 

Capricorn

Luna Nouă din 14 noiembrie în Scorpion, pentru tine este în cea de-a 11-a casă de prietenie. Poți participa la o întâlnire virtuală. Îți poți face noi prienteni.

Casa a 11-a stăpânește speranțele și dorințele, așa că acum s-ar putea materializa ceva la care ai sperat. Poate fi ceva la care ai lucrat cu mult timp în urmă, sau ceva spiritual. Pentru tine, visele se pot materializa.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi 14 noiembrie, este cea mai bună Lună Nouă a anului. Poți obține o nouă promovare sau o poziție într-o nouă firmă. Această Lună Nouă apare în punctul culminant al graficului tău, în casa a 10-a. Toată munca grea acum poate fi recompensată.

Ai 3 planete puternice în casa a 12-a, care te pot susține. Ai un sprijin de la oamenii influenți, oamenii cheie din viața ta. Poate că nu ești conștient(ă) de acest ajutor.

Neptun, cu sediul în a 2-a casă de venituri câștigate, îți arată că orice slujbă pe care o poți lua în considerare va plăti cu generozitate. Ai nevoie de idei originale.

Această Lună Nouă în Scorpion, cu Pluto în frunte, orbitează lângă Jupiter și îți susține progresul.

Arată universului intenția ta. Toată energia de la această Lună Nouă va intra în acțiune pentru a te ajuta. 

Ai cele mai bune aspecte de carieră. Folosește-le! Acum este energia cea mai puternică. Începe ceva ce îți dorești cu adevărat!

Soarele îți guvernează colaboratorii apropiați. Gândește-te la cea mai influentă persoană pe care o cunoști! Adună-ți curajul și cere ajutor.

Pești

Luna nouă de astăzi luminează a 9-a casă pentru tine. Se pare că un prieten sau grup de prieteni vor fi extrem de importanți. Energia Plutoniană este proeminentă astăzi. Financiar, Pluto orbitează umăr-la-umăr cu Jupiter. Acesta este un aspect orbitor și se bazează în casa a 11-a prieteniilor, a speranțelor, a viselor și a dorințelor.

Aceasta este latura pozitivă a lui Jupiter. Împreună cu Pluto și cu Luna nouă, îți oferă un ajutor enorm în legătură cu o nouă oportunitate și cu banii pe care îi vei câștiga ca rezultat. 

Prietenii și contactele tale vor avea un rol important în această săptămână și în lunile următoare. Te pot susține să găsești un proiect creativ. Îți oferă oportunități de a te bucura de romantism și de o viață mai bogată în casă și în familie. Îți permite să-ți arăți latura artistică. Dacă dorești un copil, această Nouă Lună ar putea face din vis o realitate.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023