Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Luna Plina in Balanta Aprilie 2019 (Audio)

Luna Plina este un moment in care “culegem“ ce am semanat, indiferent daca am semanat aspecte bune sau nu. Cand este Luna Plina, trecutul este analizat si in baza acestuia, suntem rasplatiti sau pedepsiti.

Luna Plina lumineaza tot ceea ce trebuie sa eliberam si mai ales sa finalizam. Este bine sa ne eliberam de tot ceea ce nu mai sustine calatoria noastra.

Luna Plina in Balanta influenteaza “semintele” plantate in Luna Noua in Balanta, din octombrie 2018.

Aceasta Luna Plina are un grad karmic. Cantareste dezechilbrele create de gandirea noastra, de ceea ce “emitem” in minte, gand si cuvant. De asemenea influenteaza relatiile, echilibrul, armonia sau tot ceea ce strica aceasta armonie.

Luna Plina in Balanta se refera la doua energii complementare. Ne impinge sa gasim un echilibru. Se refera si la echilibrul dintre independenta si dependenta si diferite modele de relationare cu noi insine si cu cei din jurul nostu. Se refera la aspectele dintre nevoile individuale si nevoile celorlalti, sau aspectele divine si cele pamantene.

Luna Plina in Balanta poate readuce echilibrul in relatii, parteneriate si justitie. Poate de asemenea sa incheie conflicte si lupte.

Polaritatea Lunii Pline in Balanta ne cere sa intelegem unde trebuie sa ne afirmam si unde trebuie sa cooperam.

Cu aceasta Luna Plina in Balanta, toate dezechilibrele vor veni la lumina. Tot ce tine de individualism sau dependenta, cere o puternica reechilibrare.

Chiar si mintea inferioara si cea superioara, divina, vor fi aduse in echilibru divin. Relatiile se afla in centrul atentiei, indiferent ca vorbim de relatii de familie, munca, casnicie, sau chiar de relatia cu noi insine.

Insa toate acestea necesita un grad de constientizare si de actiune.

Cursurile ThetaHealing pe care le ofer iti ofera actiunea de care toti avem nevoie. La aceste cursuri inveti cum sa aplici practic diferite exercitii, care pot aduce in echilibru toate aspectele fiintei.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri ThetaHealing oferite de mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023