Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Luna Plină în Taur, 31 octombrie 2020

Din când în când, avem două luni pline într-o lună. A doua lună plină o numim o lună albastră. O lună albastră este foarte rară și apare doar la fiecare doi-trei ani. Însă o lună plină ca aceasta nu a mai fost de 76 de ani.

Această lună plină este provocatoare, strâns legată de imprevizibilul Uranus. Atât luna plină cât și Uranus, sunt la 180 de grade distanță de Soare. Asta înseamnă că Uranus se opune Soarelui, într-un aspect separat, care tinde să se întâmple brusc. Singurul lucru pe care îl putem face este să ne concentrăm asupra propriei agende. Toată lumea, din fiecare semn, va simți aceasă lună plină. 

Acesta este un aspect puternic de testare. Multe depind de modul în care au mers lucrurile de-a lungul timpului până în acest moment. Multe zone din viața noastră ar putea fi atinse – trebuie să vedem unde se află veriga slabă. Oricum, Uranus le aduce în atenția noastră și Universul ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a face față provocărilor pe care le aduce. 

Anul viitor, aceste aspecte din octombrie se mută în noiembrie, pe măsură ce Uranus se deplasează în grade mai adânci ale Taurului – pe data de 4 noiembrie 2021, 9 noiembrie 2022 și așa mai departe.

Iată cum se poate manifesta această lună plină pentru fiecare zodie.

Berbec

Efectul acestei luni pline este focusat pe o cheltuială mare, complet neașteptată. Nu este momentul pentru negocieri. Luna plină pentru nativii Berbec este în cea de-a 2-a casă a veniturilor. Uranus se opune direct Soarelui în cealaltă casă financiară, în casa a 8-a. Această casă reglementează divorțul, plățile asigurărilor, împrumuturile, impozitele, moștenirile, pensiile, comisioanele, bonusurile și creditele ipotecare. Unul dintre aceste domenii pare să aducă știri financiare șocante. Este posibil să fie vorba despre o cheltuială în legătură cu casa sau familia.

Taur

Pentru nativii Taur, a doua lună plină a lunii, din 31 octombrie 2020 este în Taur, în prima casă a personalității și identității lor. Deoarece această lună plină este în Taur, este probabil ca tot ceea ce este important pentru nativii Taur să ajungă la un punct culminant. Este posibil ca un eveniment emoțional care îi șochează să le ofere o mare claritate. O știre sau un comentariu întâmplător poate aduce la lumină ceva ce nu știau – dar care trebuie să știe. Poate fi vorba despre un subiect profund, important pentru nativii Taur.

Știrile ar putea fi despre un partener romantic sau despre un partener de afaceri sau un colaborator, cum ar fi contabilul, avocatul sau un alt profesionist cu care au un parteneriat serios, individual. Sau poate fi vorba despre ceva care apare în situația lor de viață, despre un membru al familiei, un părinte, un frate sau un văr. Soarele stăpânește viața de acasă și familia apropiată a nativilor Taur.

Gemeni

Luna plină din Taur iluminează a 12-a casă de secrete pentru nativii Gemeni. Această lună plină este puternic influențată de Uranus. Uranus, planeta evenimentelor complet neașteptate, împreună cu Luna, se opune Soarelui, într-un grad strâns. Pentru nativii Gemeni, Soarele este în casa de muncă și sănătate. Ar putea să fie vorba despre vești bune sau proaste. Cu Uranus, nu se știe niciodată. Uranus aduce întotdeauna veștile la care nu te aștepți. Cu Marte în casa a 11-a de prietenii, vise și dorințe și cu Mercur în casa a 5-a a iubirii, a copiilor și a timpului liber, ambele retrograde, se pare că nativii Gemeni se află într-un impas. 

Rac

Luna plină din 31 octombrie în Taur, orbitează umăr-la-umăr cu Uranus, planeta haosului și imprevizibilității și se opune Soarelui, care este în Scorpion, în casa a 5-a. Luna îi reprezintă pe nativii Rac și Soarele reprezintă veniturile lor. Deci, este probabil ca nativii Rac să audă despre o cheltuială pe care nu au anticipat-o niciodată. Luna plină va fi în casa a 11-a prieteniei pentru nativii Rac.. Un prieten poate acționa într-un mod diferit sau poate anunța știri care îi șochează.

Opoziția lui Uranus față de Soare ar putea crește tensiunea în relația de dragoste sau îngrijorarea față de unul dintre copiii. Luna plină ar putea avea legătură cu o sarcină neașteptată. A 5-a casă este și o casă creativă. Un proiect se poate termina brusc, poate pentru că depășește costurile unui buget.

Leu

Pe 31 octombrie 2020, luna plină în Taur va fi în cea de-a 10-a casă de carieră pentru nativii Leu. Acesta este un moment important pentru nativii Lei, deoarece este singura lună plină a anului în această zonă a graficului lor. Le aduce un punct culminant în carieră. Știrile pot fi complet neașteptate. Uranus, planeta surprizei, cu luna plină în Taur, le poate oferi ceva la care nu s-au așteptat.

Luna stăpânește casa a 12-a a secretelor pentru nativii Leu. Este posibil să apară știri despre ceva ce nu știau, care fusese discutat în spatele ușilor închise. Uranus se opune Soarelui, conducătorului lor, iar Soarele tranzitează a 4-a casă de acasă. Deci această lună plină poate aduce vești despre situația de acasă și știri surprinzătoare în cariera lor.

Fecioară

Această lună plină în Taur, un semn de pământ ca ce al nativilor Fecioară, se împletește bine cu Soarele nativilor Fecioară, așa că îi ajută. Această lună plină luminează a 9-a casă a nativilor Fecioară, casa relațiile internaționale, discuțiile despre imigrație și cetățenie și produsele media de difuzare și publicare digitală. 

Casa a 9-a guvernează și mediul academic și instanțele de judecată. Unul dintre aceste domenii le va atrage atenția. Această casă guvernează și călătoriile. Nu ar fi înțelept pentru nativii Fecioară să se aventureze în călătorii, deoarece Uranus, planeta aspectelor complet neașteptate, le poate aduce evenimente neașteptate.

Balanță

Această lună plină în Taur va aprinde casa a 8-a pentru nativii Balanță. Uranus și Luna Plină se vor opune Soarelui în a 2-a casă de venituri, economii și bunuri. Se pare că pentru nativii Balanță vine o cheltuială complet neașteptată. Casa a 8-a reglementează și comisioanele. Această casă reglementează divorțul, plățile asigurărilor, împrumuturile, impozitele, moștenirile, pensiile, comisioanele, bonusurile, împrumuturile și creditele ipotecare. Unul dintre aceste domenii pare să aducă știri financiare șocante. 

Scorpion

Luna plină din 31 octombrie 2020 este în casa a 7-a pentru nativii Scorpion, în semnul opus Taurului. Îi afectează pe toți nativii Scorpion, dar mai ales cei născuți pe 31 octombrie, plus sau minus 5 zile. 

Această lună plină este instabilă și atrage atenția asupra partenerului în dragoste sau în afaceri. Relația nativilor Scorpion va fi sub o lupă imprevizibilă. Se pot aștepta la știri neașteptate de la un colaborator individual în afaceri, cum ar fi partenerul de afaceri, avocatul, contabilul sau o altă persoană care îi ajută să meargă mai departe.

Uranus le dezvăluie brusc adevărul unei situații. Această lună plină aduce o energie de da-sau-nu, care oferă nativilor Scorpion o descoperire și o imaginea clară a tot ce este. Nativii Scorpion ar putea să prezinte partenerului lor actele de divorț, brusc. Dacă nativii Scorpion nu sunt fericiți în relația lor, le va spune partenerului că situația nu funcționează.

Aspecte de acest gen nu permit amânarea lucrurilor. Luna plină este în conjuncție cu Uranus imprevizibil, ambele la 9 grade. Uranus se opune direct și cu înverșunare Soarelui în Scorpion la 9 grade. Ce ar putea face nativii Scorpion? Să-și protejeze sănătatea, deoarece Uranus opus Soarelui le poate afecta sănătatea. Să rămână puternici și sănătoși. Uranus poate provoca viața de acasă, poate aduce surprize nepotrivite în carieră sau în mediul lor de lucru.

Săgetător

Această lună plină din 31 octombrie 2020, este în casa a 6-a pentru nativii Săgetător. Un proiect de lucru se apropie de finalizare și va trebui să fie atenți, deoarece lucrurile s-ar putea descurca în ultimul moment. 

A 6-a casă reglementează sarcinile de zi cu zi și personalul pe care nativii Săgetător se bazează pentru a-i ajuta să facă lucrurile. Cea de-a 6-a casă stăpânește sănătatea. Aceasta nu este o lună plină prietenoasă. Luna stăpânește casa a 8-a pentru nativii Săgetător. Aceasta este casa banilor altor persoane, cum ar fi cardurile de credit, împrumuturile și impozitele, astfel încât este posibil să aibe o cheltuială neașteptată. 

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, această lună plină cade în a 5-a casă de dragoste, sarcină și creativitate.
S-ar putea să afle ceva care îi deranjează despre partenerul lor romantic. Veștile pot apărea brusc, din senin, ca urmare a unui comentariu accidental sau a unui lucru spus în mod nepotrivit.

Nativii Capricorn au pus mult accent pe casă și familie, dar această lună plină, cu Uranus conectat la luna plină, indică un anumit nivel de haos acasă. Ar putea exista multe neînțelegeri familiale. Toată lumea va fi epuizată de o lună cu atâtea evoluții surpriză.
 
Uranus se opune Soarelui în același timp cu luna plină, iar acest lucru ar putea aduce o cheltuială la care nu s-au așteptat, cum ar fi nevoia de a face o plată a impozitului sau o plată de asigurare – ceva ce trebuie plătit urgent, pentru a evita penalități financiare sau taxe suplimentare.

Vărsător

Luna plină din 31 octombrie 2020 este în casa a 4-a de acasă pentru nativii Vărsător. Opoziția lui Uranus față de Soare este dură. Se pot întâmpla lucruri la care nu s-au așteptat. Veștile neașteptate pot fi legate de casă și familie. 

Toată atenția va fi atrasă față de casă și familie pentru nativii Vărsător. Pot face schimbări radicale în casă, dar mai bine să aștepte până la jumătatea lunii noiembrie.

Pești

Luna plină din 31 octombrie va fi în casa a 3-a pentr nativii Pești. Comunicarea va juca un rol important în ceea ce privește ce se întâmplă în această lună plină pentru nativii Pești. Sfătuiesc nativii Pești să se străduiască fie clari și conciși atunci când vorbesc cu ceilalți și să-și amintească să facă o pauză înainte de a reacționa. Luna stăpânește relația de dragoste a nativilor Pești, așa că ar putea auzi ceva despre partenerul lor care îi poate bloca. Uranus se opune și Soarelui. Este vital ca nativi Pești să-și mențină sănătatea și să evite călătoriile îndepărtate.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023