Menu

Manifestare și Abundență cu Vianna Stibal

14 decembrie 2016 - Înregistrări cu Vianna Stibal
Manifestare și Abundență cu Vianna Stibal

În acest video oferit de Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing® România, poți să înțelegi procesul Theta Healing Manifestare și Abundență cu Vianna Stibal.

Această înregistrare de 15 minute conține, de asemenea, meditația Theta Healing a Viannei Stibal.

Accesează aici acest video de 15 minute, Theta Healing Manifestare și Abundență cu Vianna Stibal.

În acest video vei înțelege că:

 

Noi ne creăm propria realitate şi este posibil să manifestăm cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi Universul; dar mai întâi trebuie să hotărâm ce ne dorim în viaţă.

Când începem să vorbim despre abundenţă şi cum să o creăm în viaţa noastră, este important să ne dăm seama ce anume ne blochează.

Unul dintre aspectele blochează abundența sunt resentimentele.

În acest video, Vianna Stibal împărtășește experiența studenților ei, despre cum se manifestă resentimentele și de ce este important să eviți să ai resentimente.

 

Pentru mulți, resentimente din trecut, cauzate de abuzuri fizice, psihice sau emoţionale, sunt greu de uitat. Alții trebuie să facă un efort conştient de a uita anumite resentimente şi de a merge mai departe în viață. Pentru a putea crea în cele mai elevate şi mai bune condiţii folosind Starea Theta, trebuie să te eliberezi de emoţii negative.

Este greu să menţinem energia iubirii necondiționate atunci când avem resentimente.

Respectarea următoarelor principii este importantă în oricare dintre manifestările şi abundenţele create prin undele Theta:

 

Învață cum să manifești tot ceea ce dorești în viața ta, la cursul Theta Healing Manifestare și Abundență, predat de Cristina Hlusak, Fondator și Reprezentant Oficial ThetaHealing® România din 2008.

Vino alătruri de noi.

Înscrie-te la cursurile noastre:

Numele și prenumele(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Cursuri THETA HEALING®:

Copyright© Natural Living Tree™. Toate drepturile rezervate.

Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA. Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999

Telefon România: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro