Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Meditatie Ghidata pentru Echinoctiul de Primavara (Video)

Te invit sa participi LIVE la o meditatie in seara Echinoctiului de Primavara, pe data de 20 – 21 Martie 2019. Echinoctiul de Primavara incepe la ora 23.58 ora Romaniei si noi vom incepe la ora 00:00, ora Romaniei. Acesta este cel mai echilibrat moment pe Pamant.

Aceasta este o meditatie care te poate ajuta sa te “impamantezi“, sa te “ancorezi” cu Pamantul. Am numit-o Meditatia Arborele. Este creata cu muzica terapeutica de Rino Capitanata.

Inscrie-te completand formularul de mai jos ca sa primesti link-ul pentru a accesa Meditatia pentru Echinoctiul de Primavara.

Rino Capitanata este un cunoscut producator international al muzicii terapeutice.

Rino Capitanata a compus muzica pentru Brian Weiss, Doreen Virtue, John Gray, Maestrul Choa Kok Sui, Louise Hay, Deepak Chopra, Dr. W. Dyer si multi alti cunoscuti autori internationali.

Muzica sa curativa induce starea de bine, bunastarea si relaxarea profunda.

Muzica sa profunda este folosita in lume pentru vindecare si pentru organizarea multor evenimente cu personalitati distinse din lumea spiritualitatii.

Muzica sa reduce in mod semnificativ stresul si este folosita de mii de terapeuti in lume, in Italia si in strainatate.

Muzica sa este folosita si de de multe companii aeriene, cu scopul de a relaxa pasagerii in timpul zborurilor pe distante lungi.

Muzica sa este folosita in diverse spitale italiene, pentru a trezi procesul de autovindecare si pentru a imbunatati starea pacientilor.

Rino Capitanata a fost invitat de multe ori in diverse tari europene si in Statele Unite pentru concerte si turnee.

Acum Rino Capitanata ne-a oferit musica sa pentru aceasta meditatie, pe care am numit-o Meditatia Arborele.

Cantecul folosit in aceasta Meditatie Ghidata se numeste Love Journey si face parte din albumul Inner Consciousness and Peace. Cumpara albumul acum!

Aceasta este o meditatie utila atunci cand “te pui pe picioare“ sau te regenerezi dupa o perioada mai grea.

Lasa Arborele sa te “ghideze” in aceasta meditatie, in “calatoria” ta, Love Journey.

Aceasta meditatie poate fi o buna modalitate de a incepe ziua sau de a te energiza.

Poti face aceasta meditatie pentru a te “echilibra” energetic, sau pentru a te “elibera” energetic de stresul sau tensiunea multor aspecte din viata.

Vino alaturi de noi online, in seara Echinoctiului de Primavara, Miercuri, 20 Martie 2019, la ora 23:58, cand va fi cel mai echilibrat moment al pamantului.

3 Comments

 • ANGELICA Posted March 19, 2019 6:22 am

  Va rog, as vrea sa particip la Meditatia ghidata pentru echinoctiul de primavara din data de 20 martie. Va rog sa imi trimiteti link-ul. Multumesc.

 • Florentina Posted March 20, 2019 10:57 am

  Buna ziua. Tocmai am descoperit aceasta invitatie de a participa la meditatia echinoctiului si as dori sa particip si eu. Multumesc anticipat si multumesc organizatorilor acestei actiuni.

 • Ecaterina Posted March 20, 2019 4:12 pm

  Doresc sa particip la meditația din 20.
  Mulțumesc

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023