Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
MIRACOLELE THETA HEALING – VINDECARI INSTANTANEE

Poti imagina ADN-ul uman ca o combinatie unica, ca o perfectiune proprie Divina. Si de fiecare data cand ne abatem de la aceasta perfectiune, ADN-ul cauta calea cea mai potrivita pentru a se reacorda la aceasta perfectiune si pentru a se reconecta cu Divinul din noi.

Uneori este simplu, alteori nu. De exemplu, daca am opune rezistenta fata de evenimentele din jurul nostru, aceste rezistente pot induce sentimente, emotii sau ganduri de separare fata de Tot Ceea ce Este Divin.

Noi toti am fost creati cu constienta suprema a unui intreg, in care fiecare dintre noi face parte din Tot ceea ce Este creatia Divina. Deci, cu cat acest gand, emotie sau sentiment de “separare” este mai intens, cu atat mai intense pot fi simptomele cauzate de acestea.

Toti cei care au relatat vindecari miraculoase in ThetaHealing, chiar a unor aspecte asa zis “incurabile”, au recunoscut ca au acceptat vindecarea cu bucurie, fara sa se opuna terapiilor ThetaHealing.

Au recunoscut faptul ca, in timpul terapiei ThetaHealing, au acceptat o stare de constiinta suprema, fara sa se focuseze pe nici un aspect dual de bine sau rau, moral sau pacat, drept sau nedrept, corect sau incorect.

Fiind in aceasta stare de constiinta, fara sa opuna nici o rezistenta, au acceptat vindecarea, si astfel s-au manifestat miracolele vindecarilor instantanee. S-au eliberat chiar de judecata mentala care genereaza separarea fata de ceilalti si de Tot Ceea Ce Este. 


ThetaHealing te ajuta, ca prin rugaciune focalizata, sa te acordezi la o vibratie care armonizeaza si vindeca orice aspect din viata ta.

Practic ThetaHealing de mai mult de 20 de ani si consider ca este o metoda eficienta de reacordare la perfectiunea noastra Divina care te poate vindeca.

Pentru a învăţa cum să folosesti această tehnică, inscrie-te acum la cursurile noastre ThetaHealing. Incepe cu Cursul ThetaHealing Baza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023