Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Modele noi de afaceri in Revolutia Industriala

Modele noi de afaceri in revolutia industriala sunt acelea care vor tine pasul cu epoca exponentiala. Multe se vor schimba in aceasta epoca, mai rapid decat poate ti-ai imaginat.

Companiile mari se vor diminua si vor fi fortate sa-si schimbe modul de afaceri. Vor fi nevoite sa gandeasca modele noi de afaceri.

Multi oameni vor lucra de acasa. Mai putini vor conduce masini si vor avea grija de ei mai mult.

Citeste mai mult depre Epoca exponentiala – Amintiri din viitor

Increderea nu va mai fi acordata orbeste.

Oportunitatile de afaceri vor fi diferite, la fel ca si modelele de afaceri.

Daca te-ai ganditi la o nisa pe care doresti sa o introduci pe piata, intreba-te: “In viitor, va fi nevoie de acest produs sau serviciu?” Si daca raspunsul este da, ai mari sanse de reusita.

Daca afacerile tale nu vor functiona cu telefonul, nu vor fi afaceri bune. Daca ai idei fantastice, uita de ideile unui mod de afaceri care nu poate fi aplicat virtual.

Orice idee conceputa pentru succes in secolul XX a fost sortita esecului in secolul XXI. 70-80% din locurile de munca vor disparea in urmatorii ani, asa cum s-a mai intamplat. Istoria mereu se repeta.

Vor exista multe locuri de munca noi, dar nu este clar daca vor exista suficiente noi locuri de munca intr-un timp atat de scurt.

Acest lucru va necesita o regandire a distributiei averilor. De aceea, multe companii au introdus ideea de monezi virtuale.

La Cursul ThetaHealing Game of Life sau Jocul Vietii vei invata despre modele noi de afaceri si vei vedea de ce modul traditional nu va putea fi aplicabil in viitorul apropiat.

Te invit la urmatoarele cursuri si evenimente pentru a-ti reaminti viitorul. Descopera pasiunea pe care o ai in tine. O poti pune in practica intr-un nou model de afaceri.

Modelele noi de afaceri in revolutia industriala vor avea cel mai mare succes in viitorul cel mai apropiat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023