Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
O calatorie sacra de vindecare (Video)

O calatorie sacra de vindecare incepe cu fiecare dintre noi.

Ne-am nascut in forma ca sa ne intrupam pe deplin spiritul. Am venit aici pentru a vindeca trecutul nostru, energiile distorsionate datorita experientelor noastre, ceea ce ne-a limitat credintele si adevaratul potential. 

Viata este un dar sacru. Este o invitatie pentru noi, o nastere din energiile creatiei universale. Suntem Lumina Divina si Iubirea Divina.

Credinta ca suntem separati de Sursa, a nascut in noi sentimente de frica, neinceredere, indoiala, teama, regrete, vina, dezamagire, descurajare, drama, neglijenta, abandon, lipsuri, griji, disperare, inferioritate, rusine, confuzie, stress, anxietate, instabilitate si multe altele.

Aceasta este o realitate bazata pe haos, durere si suferinta. Dar acum schimbarea este posibila si incepe cu noi. Incepe cu tine, chiar in acest moment.

La cursurile ThetaHealing pe care le predau de peste 20 de ani, ofer multe exercitii practice si meditatii de curatare energetica.

Totul incepe cu tine, cu primul pas catre actiune, cu primul curs ThetaHealing, Cursul ThetaHealing Baza.

Practic ThetaHealing de 20 de ani, din 1998 si predau cursuri ThetaHealing de 10 ani in Romania. Imagineaza-ti o viata in care doar iubirea este pulsul gandurilor, actiunilor, convingerilor si dorintelor tale. 

Imagineaza-ti aceasta iubire, in cea mai pura forma si in cel mai inalt potential. Imagineaza-ti o iubire fara atasamente, limitari, judecati, temeri sau separari. 

Imagineaza-ti ca esti in miscare, ca exprimenteszi si creezi in aceasta stare de iubire.

Imagineaza-ti ca incorporezi iubirea in natura ta sacra, autentica.

Invata cum, la primal Curs Baza ADN2 ThetaHealing. Cand actionezi, faci primul pas. Restul vine de la Sine.

La cursurile ThetaHealing, imbin intr-un mod unic, o varietate de modalitati puternice de vindecare ThetaHealing.

Toate acestea sunt prezentate in peste 21 de Cursuri ThetaHealing pe care le predau. Si sunt aplicate impreuna cu darurile si indrumarile mele intuitive. 

Toti clientii si cursantii cu care am interactionat, au beneficiat de o bunastarea emotionala, sustinuta si restaurata de tot ceea ce au primit la un curs sau la o terapie ThetaHealing. 

Toti clientii si cursantii cu care am interactionat au primit ajutor, claritate si indrumare, si o aliniere cu puterea sufletului lor. 

Oferind un spatiu de iubire si acceptare neconditionata, la cursurile ThetaHealing pe care le predau, fiecare cursant a gasit calea sa unica spre a intrupa adevarul divin al fiintei lor.

Incepe si tu prin propria ta calatorie de vindecare. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023