Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
O scrisoare către Virus, scrisă de o fată de 12 ani

O scrisoare către virus, scrisă de o fată de 12 ani: „Lasă familiile în pace”
Am citit recent un articol dintr-un ziar local italian.

“Lasă familiile în pace și ia-mă pe mine! Nu sunt utilă în lumea asta. Îmi doresc doar ca oamenii să nu sufere! Te rog, ia-mă!”

Acestea sunt cuvintele finale ale unei scrisori anonime găsite pe podeaua unei spălătorii din Treviso, Italia. Este apelul scris de o fată de 12 ani, către virusul cu care se confruntă lumea din ziua de azi. 

<< Pe bilețelul nesemnat, scris cu un stilou, se poate citi titlul: “Pentru Virus”. Nu a lăsat nimic altceva care ar putea identifica numele său. Cu siguranță acea foaie de hârtie albă, format A4, împăturită în patru, mototolită, a căzut din vreun buzunar >> spune Ingargiola, proprietarul spălătoriei care a găsit biletul în fața intrării.

<< Mașinile de spălat sunt automate. Sunt acționate cu monede. Nu există personal permanent. Cănd cineva intră, își bagă propriile haine la spălat și așteaptă. Cu câteva zile înainte de Crăciun – spune el – terminam curățenia, când am observat acea bucată de hârtie pe podea. Am ridicat-o și am văzut că este pliată de mai multe ori. Am citit: “Pentru tine, dragă Virus”. Am deschis-o pentru a înțelege ce este și am văzut aceste rânduri. Le-am citit, sperând să obțin niște indicii despre identitatea autorului. Nu a scris numele, dar spune că are 12 ani și folosește cuvinte emoționante. Textul, scris de mână, se referă la virus: “M-am săturat de toate acestea”. Așa începe – “Dragă Virus, ai intrat în viața noastră, ai distrus familii, prietenii și rude care ar fi putut să trăiască. Ne-ai făcut să înțelegem că nu putem trăi fără prieteni și rude. Dar de ce vrei să strici viața noastră? Nu știu ce ți-am făcut!” Pare izbucnirea unei nepoate care și-a pierdut un bunic. „Am vrut să sărbătoresc a 12-a aniversare cu prietenii și colegii mei de clasă.” Așa se încheie. “Ai ajuns aici, există vreun motiv? Nu?? După părerea mea, ești singur și ai nevoie de companie! Nu știu dacă îți place, dar lăsă acele familii în pace și i-mă pe mine în locul lor! Nu sunt utilă în lumea asta. Îmi doresc doar ca oamenii să nu sufere! Te rog, ia-mă!” Am încercat să înțeleg de la cine ar putea fi acea scrisoare – comentează Ingargiola – în spălătorie sunt semne cu toate referințele mele. >>

Așa că, Ingargiola, care de 7 ani este proprietarul spălătoriei, a păstrat foaia, gândindu-se că cineva, mai devreme sau mai târziu, îl va suna pentru a o recupera. A vorbit despre asta cu prietenii și oamenii din cartier și a căutat câteva indicii. Dar au trecut câteva zile și nu s-a prezentat nimeni. 

<< Sincer nu știu dacă voi găsi vreodată fata care a scris-o. Dar cuvintele ei m-au emoționat. Și ne fac să înțelegem cum trăiesc cei mici această perioadă. Mă gândesc la frica lor. Ar trebui să ne gândim cu toții la ei. >>

Din acest articol poți să înțelegi de unde vin convingerile de bază din copilăria timpurie, convingeri care pot rămâne în mintea cuiva, toată viața.

Convingerile de bază din copilăria timpurie reflectă fundamentul care susține modul în care simţim şi trăim experienţele în cursul vieţii. Dar vestea bună este că, odată conștientizate, acestea pot fi rapid și ușor transformate. Când îți schimbi convingerile, îți schimi viața. Dar ca să schimbi ceva în viața ta, trebuie să începi cu tine!

Convingerile neschimbate devin obișnuințe, iar obișnuințele devin programe.

Citește mai mult:
Ce sunt convingerile
Cum te pot afecta convingerile

Începe călătoria ta acum. Înscrie-te la următorul Curs ThetaHealing Bază. Vei vedea cât de simplu este să schimbi în mod pozitiv viața pe care o trăiești!


Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023