Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Prima Clinica din Romania care aplica tehnicile ThetaHealing

Prima Clinica din Romania care aplica ThetaHealing ofera o noua forma de ajutor.

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita – Prima Clinica in Romania care aplica si tehnicile ThetaHealing ca terapii complementare si alternative 
Cristina Hlusak, tehnici ThetaHealing pentru pacientii ProVita 


Bucuresti, 2 septembrie 2013. ProVita (www.centrul-provita.ro) Clinica specializata in diagnostic, tratament si imagistica, reprezinta singura unitate medicala din Romania care accepta si aplica tehnicile ThetaHealing ca terapii complementare si alternative pentru pacientii sai, alaturi de aplicatii ale medicinei clasice.

Programul de terapii complementare si alternative are la baza printre altele si tehnicile ThetaHealing, concepute de Vianna Stibal, fondatoarea ThetaHealing si puse in practica de Cristina Hlusak, Fondator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008. 

Tehnicile ThetaHealing sunt bazate pe fizica cuantica. Folosind undele cerebrale Theta ale creierului, care pana acum au fost considerate accesibile numai in timpul somnului profund sau in meditatie, Cristina Hlusak este capabila sa identifice convingeri, blocaje profunde, stocate in subconstient. 

Cand aceste convingeri sunt schimbate, are loc o transformare fiziologica instantanee, care permit imbunatatirea sanatatii fizice, mentale, emotionale si spirituale.

“Ne dorim ca in clinicile ProVita sa oferim o abordare multidisciplinara a pacientului, acoperind intregul spectru al serviciilor medicale ambulatorii. Obiectivul nostru este sa gasim solutia ideala pentru problemele de sanatate ale pacientilor nostri si de aceea le oferim si posibilitatea de a aplica tehnici care transcend medicina clasica. Colaborarea cu Reprezentanta ThetaHealing Romania, Cristina Hlusak, a fost o carte castigatoare pentru noi si pentru pacientii nostri”, a declarat Ovidiu Nicolae Palea, Directorul General al clinicii.

Descopera noi metode eficiente, care te pot ajuta in toate aspectele fiintei tale. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente cu Cristina Hlusak.

Pagina 1 / 3

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023