Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Redescopera puterile tale secrete

Redescopera puterile tale secrete. Eu am inceput sa le descopar de cand eram copil.

De cand eram copil imi placea sa ma uit la televizor, mai ales la filme documentare. Si acum imi plac filmele despre planeta Pamant.

Cand mergeam la scoala, din cand in cand, ni se prezentau aceste filme. La scoala erau si mai frumoase, pentru ca le consideram o “pauza” de la orele de clasa.

Imi amintesc cum, in timp ce urmaream un film alaturi de colegii mei, profesorul ne-a spus: “Suntem aici”, aratand un punct pe planeta Pamant care de fapt nu putea fi indicat cu precizie. Era prea mic comparativ cu intregul vast Univers.

Eram afascinata si priveam cu uimire raurile, muntii, vulcanii, oceanele si vremea. Si acum imi amintesc cuvintele profesorului: “Vedeti cum elemetele au sculptat acesti munti?”

De-atunci am inceput din ce in ce mai mult sa apreciez elemente. Imi dadeam seama cat de putin stiam si intelegeam despre ele. Curiozitatea mea era mare, precum dorinta de le cunoaste si de a ma cunoaste mai bine.

Cand profesorul de atunci vorbea despre elemente, se referea de fapt la vant, la apa, la soare si la modul in care “vremea” a transformat in mod spectacular peisajele naturii de care noi ne bucuram.

Astazi imi dau seama ca acest cuvant – “elemente” inseamna mult mai mult decat “vremea” diverelor anotimpuri. Imi dau seama ca acestea sunt de fapt energii principale ale creatiei si fac parte din acest vast univers.

Nativii Americani din Statele Unite ale Americii cu care mi-am petrecut mult timp in Arizona, foloseau energia elementelor in diferite aspecte. Chiar asociau elementele cu diferite instrumente.

De la Nativii Americani am invatat Astrologia Karmica, ca fiecare element este necesar vietii si ca fiecare element se manifesta in functie de celelalte.

Toate elementele lucreaza in armonie. Ele creeaza viata si sa o sustin. Si Pamantul se imbina cu Apa care-l uda, cu Focul care-l incalzeste. Fara Aerul care-l inconjoara, ar fi o planeta fara viata.

DESCOPERA ELEMENTELE CARE DEFINESC VIATA

Elementele sunt prezente in forma fizica manifestata si in forma energiei nemanifestata. Daca doresti sa inveti cum sa manifesti tot ce iti doresti in viata, le invit la Cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta.

La cursurile pe care le ofer, poti sa descoperi elementele alaturi de mine, Cristina Hlusak – Trainer de Dezvoltare Personala. Redescopera puterile tale secrete. Invata cum sa le aplici.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente pe care le ofer si in Romania.

Redescopera partea mistica din tine, MisticYou™.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023