Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Redescopera in tine spontaneitatea copilariei

Iti mai reamintesti spontaneitatea copilariei? Doresti sa o regasesti? Te invit sa participi la urmatorul Curs ThetaHealing Copii Curcubeu.

Daca doresti sa-ti regasesti unicitatea si spontaneitatea copilariei, te invit sa participi la urmatorul Curs ThetaHealing Copii Curcubeu.

Poate ca asa cum am crescut si am devenit adulti, am pierdut o parte din unicitatea noastra in aceasta lume. Poate ca asa cum am trecut prin procesul de crestere si am inceput sa ne orientam spre o cariera, am pierdut o parte din spontaneitatea noastra naturala.

Acest curs hraneste inimile si sufletele noastre, completand educatia pe care am primit-o la scoala, in copilarie.

Parintii de pretutindeni sunt in cautarea unor modalitati pentru a oferi copiilor lor o educatie spirituala, pentru a ii ajuta sa aibe un caracter nobil si o viata fructuoasa. De aceea, acest curs este pentru tine, indiferent daca ai sau nu copii.

Acest curs de 5 zile radiaza caldura, incredere si siguranta si este creat pentru a te ajuta sa te intelegei mai bine si sa fii inteles mai bine.

Acest curs te ajuta sa-ti vindeci trecutul.

Si chiar daca ti-ar fi greu sa-ti reamintesti trecutul, vei intelege la acest curs ca, reamintindu-ti trecutul, poti sa redescoperi in tine calitati pe care cu siguranta le pastrezi in inima ta, inca din copilarie.

Dezvoltarea noastra spirituala incepe la nastere; incepe cu conectivitatea si increderea pe care am simtit-o sau nu in copilarie, daca am fost hraniti sau nu, alintati sau nu de catre parintii nostrii.

De cand eram copii, cei mai multi dintre noi credeam in ceva. Noi toti am simtit un sentiment de prezenta divina in noi, desi poate nu l-am numit atunci AtoateCreatorul Dumnezeu.

Cu siguranta noi toti, copii fiind, am simtit multa bucurie spontana, acel sentiment de a fi iubiti si protejati. Acel sentiment este si acum in noi, in fiinta noastra, mai aproape decat orice am crede astazi.

Regaseste in tine increderea si spontaneitatea pe care o ai inca din copilarie. Vino alaturi de noi la Urmatorul Curs ThetaHealing Copii Curcubeu.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023