Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Curs ThetaHealing Tu si relatia ta

Durata: 2 zile
 

Partenerii nostri de suflet ne cunosc atat de bine la nivel spiritual, incat trebuie sa imvatam sa ii iubim asa cum sunt, ca relatia sa functioneze. La acest curs lucram sa imbunatatim relatia noastra cu cei pe care ii iubim. 

Acest curs este conceput pentru a vindeca relatia in care suntem, astfel incat sa o imbunatatim pentru a evoula impreuna. 

Acest curs nu este creat doar pentru cupluri, ci pentru oricine doreste sa dezvolte o relatie intima cu un partener sau cu o partenera, pentru a atinge cel mai inalt potential. 

Dezvoltarea relatiilor ne ajuta sa construim un parteneriat puternic si o baza solida, sa pastram relatia noastre proaspata, la fel ca la inceput.

Acest curs este creat pentru a ne ajuta sa lucram cu noi si cu partenerii nostri. 

Descopera la acest curs:

Cum sa iubiesti cu adevarat o persoana si cum sa-i permiti sa te iubeasca.  Cum sa inlaturi obstacolele relatiei, chiar daca sunt pe linea genetica a stramosilor.

Cum sa lucrezia cu aspectele karmice ale relatiei

Cum sa te conectezi profund la nivel de suflet si spiritual cu parterul sau partenera ta.

Cand ne iubim cu adevarat pe noi insine, putem sa iubim si sa fim iubiti. Astfel evoulam impreuna cu partenrii nostri. 

Vrei sa stii cum sa triesti fara sa te temi de dragoste? Fara sa te simti vinovat(a) intr-o relatie? Vrei sa stii cum sa te iubesti alaturi de partenerul sau partenera ta? Atunci acest curs este pentru tine! 

[fc id=’2′][/fc]

2023