Menu

Solstițiul de vară | ThetaHealing cu Cristina Hlusak: Sărbătorește cu noi Solstițiul de vară din 21 iunie 2017

20 iunie 2017 - Cursuri Precedente
Solstițiul de vară  | ThetaHealing cu Cristina Hlusak: Sărbătorește cu noi Solstițiul de vară din 21 iunie 2017

Solstițiul de vară | ThetaHealing cu Cristina Hlusak

Te invit să sărbătorim împreună, alături de mine, Cristina Hlusak, Solstițiul de Vară, miercuri, 21 iunie 2017, de la ora 18.00.

De ce să participi alături de noi la această sărbătoare?

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi este o tranziţie în timpul verii, care prevestește viața care înfloreste în jurul nostru.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi este ca un portal mai mare pentru implementări Divine, Cerești.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi te ajută să înţelegi lucruri care sunt în mod normal dincolo de domeniul tău de percepţie.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi îți deschide ochii la perspective mult mai largi.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi te îndeamnă să te cunoaşti profund, pentru a trăi adevărul tău potențial.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece această zi îți oferă o sursă de inspiraţie şi contribuie la fericirea în calea vieţii pe care tu o alegi.

Participă alături de noi la această sărbătoare, deoarece energia acestei zile ajută la orice manifestare, auto-vindecare, și transformare.

Vom folosiţi această energie, pentru a ajuta creşterea noastră spirituală, pentru a fi inspirați, pentru a ne iubi mai mult, pentru a ne exprima recunoștința față de toți cei care ne-au ajutat în viață, pentru a exprima recunoștință față de AtoateCreatorul Dumnezeu și pentru a îmbrățișa frumuseţea din interiorul şi din jurul nostru.

Ce îți oferă această seară?

Această seară îți oferă potenţialul pentru un salt cuantic în conștiința umanității.

Această seară îți oferă accesul la universuri multidimensionale, sursa de exitență a tot ceea ce este viaţă şi tot ceea ce este Lumină Vie.

Această seară ajută mintea să fie dezvoltată la capacitate maximă, atât mintea conştientă pe Pământ cât şi mintea supraconştientă, în inima care are acces la templele de înţelepciune, la coloanele Templului Soarelui, reprezentate în aceste zile de sostițiu de vară.

Această seară ne încurajează să ne dezvoltăm și să ne utilizăm toate formele de inteligentță, toate formele de intuiție și mai ales înţelepciunea noastră care vine din inimă, din spiritul fraternităţii şi al iubirii.

 

Cum te poți bucura mai mult de această seară?

Te poți bucura mai mult de această sărbătoare, considerând inteligența strămoșilor noștrii, care credeau că această zi are o putere specială. Solstițiului de vară a fost mereu considerat un moment când vălul dintre această lume și următoarea este cel mai subțire și zânele sunt cele mai puternice.

Sărbătorește această seară alături de noi și de zâne. Îmbracăte pentru sărbătoarea lor, cu rochii vaporoase, pline de culori și flori.

Vino alătruri de noi.

Când: Miercuri, 21 iunie 2017

Ora: 18.00

Preț: 100 Ron

Unde: București, Zona Aviatorilor

Înscrie-te acum la telefon sau prin email:

Contacteză-ne acum la: [email protected]


TEL: 0746 525 785

Copyright© Natural Living Tree.Toate drepturile rezervate.
Telefon: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro