Menu

Seară de lucru – Chakra gâtului, Joi 25 mai 2017

11 mai 2017 - Cursuri Precedente
Seară de lucru – Chakra gâtului, Joi 25 mai 2017

Seară de lucru thetaHealing – Chakra gâtului, Joi 25 mai 2017

Ești invitat(ă) în București, la o Seară de lucru – Chakra gâtului, Joi, 25 mai 2017, alături de mine, Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing România.

Chakra gatului are de a face cu domeniile de comunicare şi exprimare creativă, prin cuvântul rostit, prin gândire şi prin cuvinte scrise. Dorințele noastre şi aspiraţiile noastre creative vin la viaţă prin cuvinte. aceasta este casa de auto-exprimare şi identităţii noastre creative.

Descoperă în această seară, importanța chakrei gâtului și rolul său în viața ta.

Ce îți oferă această seară?

Îți oferă conștientizarea că, chakra gâtului controlează ideile şi idealurile noastre și ne oferăavem capacitatea de a rosti adevărul nostru.

În această seară vei conștientiza importanța cuvintelor rostite.

Această seară te ajută să deblochezi conștient energia chakrei gâtului, ca să te poți bucura de un flux natural al iubirii Divine.

În această seară, printr-un proces gradual, vom debloca energia blocată, în condiții de siguranță și în mod natural.

De ce să participi la acestă seară de lucru?

Deoarece, deblocarea energiei la aceste chakre ne unifică fizic, emoțional și mental, ca un întreg; ne integrează, până când energia devine echilibrată și recăpătăm armonia între corp și emoții.

Deoarece, în această seară, vom identifica împreună ce poate bloca energia chakrei gâtului, precum și evenimentele din viață în care energia ar putea fi blocată în această chakră.

Această seară te va ajuta să devi conștient(ă) de energia ta și să-ți asumi responsabilitățile pentru deciziile pe care le-ai făcut cândva.

Aceeastă seară îți oferă posibilitatea să devi mai conștient de energia acestei chakre.

Această seară îți oferă sentimentul de siguranță. Vei învăța cum să fi mai mult în controlul emoțiilor tale și asupra cuvintelor pe care alegi să le rostești.
Această seară îți oferă capacitatea de a identifica emoțiile și cuvintele care apar, fără să simți nevoia de a acționa asupra lor.

În această seară, vei avea o conștientizare mai mare de Sine și vei înțelege unde energia a fost blocată, pentru a o putea elibera.

Această seară îți oferă un sens profund de stabilitate în viața ta care se desfășoară acum și aici.

Cristina Hlusak va conduce această seară.

Pentru cine este această Seară de Lucru?

Această seară este pentru tine, chiar dacă ai participat sau nu la atelierele de auto-creștere și ești familiarizat(ă) cu aspectele diferitelor meditații.

Această seară își oferă meditații ghidate de mine, Cristina Hlusak și terapia vizuală prin sugestie pentru armonizarea chakrei gâtului.

Descoperă mai multe Despre Chakra gâtului.

Vino alătruri de noi.

Când: Joi, 19 Mai 2017
Ora: 18.00 – 21.00
Preț: 200 Ron
Unde: București, Zona Aviatorilor

Înscrie-te acum la telefon sau prin email:
Contacteză-ne acum la: [email protected]

TEL: 0746 525 785

Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.
Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA. Toll Free si Fax: +1-800-565-9475. Telefon: +1-702-538-0999
Telefon România: +40 746 525 785

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protected by Webpro.ro