Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 337

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cristin4/public_html/wp-content/themes/yogastudio/fw/core/core.media.php on line 338
Slabeste sanatos cu ThetaHealing

Slabeste sanatos cu ThetaHealing la un nou curs predat de Cristina Hlusak – ThetaHealing Rhythm.

Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing Romania din 2008 si cea care a pus bazele tehnicilor ThetaHealing in Romania, va sustine in Romania cursuri de ThetaHealing Rhythm, destinate persoanelor cu exces de greutate, dar si persoanelor care isi doresc sa-si mentina greutatea. Cursul este special creat de Vianna Stibal.

Cursul ThetaHealing Rhythm abordeaza, atat prin exercitii, cat si prin sesiuni speciale, cauzele emotionale care determina obezitatea. Printre exercitiile specifice care au loc in timpul sesiunilor ThetaHealing Rhythm se numara binecuvantarea hranei, exersarea celor patru niveluri ale credintelor pentru a descoperi limitarile care produc blocaje in pierderea in greutate, exercitii de „download emotional”, dar si de recreare a unor sentimente care permit inducerea de emotii pozitive.

„Obezitatea si problemele legate de metabolism reprezinta, in cele mai multe cazuri, somatizari ale unor convingeri limitative create, convingeri mostenite sau emotii care afecteaza o persoana. ThetaHealing Rhythm este o tehnica sanatoasa, care nu presupune efort fizic sau restrictii alimentare. Odata parcurse cursurile ThetaHealing pentru slabit, pacientul isi accelereaza dorinta de bine si elimina problemele bazate pe stres”, declara Cristina Hlusak, fondator ThetaHealing in Romania.

Inscrie-te acum la urmatoarele cursuri si evenimente ThetaHealing.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023