Cristina Hlusak ThetaHealing® since 1998 | Master & Certificate of Science | Representative of Romania since 2008
+40 746 525 785
cristina@thetahealing.ro
Subconstientul – Puterea infinita din noi

Puterea infinita a subconstientului – Un articol pentru Sapte Seri scris de Cristina Hlusak

Marea putere a intelepciunii si a subconstientului este in fiecare dintre noi. Intelepciunea este putere.

Modul in care noi gandim poate crea si transforma propriul nostru destin. Toate pot deveni posibile, deoarece noi devenim ceea ce gandim.

Este doar o poveste, puteti spune. Da este… si restul vietíi noastre este o poveste; povestea creatiei, povestea noastra. Toti facem parte din aceasta creatie, indiferent de religie, cultura sau statut social. Toti facem parte din energia intregului Univers, toti facem parte din misterul vietii.

Alfabetul ADN-ului nostru modeleaza cuvintele, dar nu spune povestea vietii noastre. O spunem noi prin cuvintele pe care le rostim. Noi putem schimba povestea vietii noastre, pentru ca noi suntem povestea. Putem transforma viata noastra descoperind puterea gandirii, a cuvintelor si a energiei care ne inconjoara.

Puterea subconstientului ne ajuta sa vindecam rani fizie sau emotionale pentru a deschide fluxul natural al iubirii si al abundentei, dreptul sufletului nostru din nastere. La nivel de suflet, aceste cauze adanc inradacinate in subonstient au dus la iluzii limitate in viata pe care o traim.

Cand incepem de la nivelul sufletului, intelegem ca avem un suflet. Avem un corp. Avem o minte. Putem alege cuvintele pe care le rostim. Putem creea viata, asa cum o dorim.

Conectandu-ne la puterea infinita a subconstientului nostru prin diferite tehnici si modalitati pe care le prezentam la Centrul nostru Studiile Unite Arborele™, parte din Natural Living Tree™, obtinem tot ceea ce ne dorim.

ThetaHealing este una dintre aceste tehnici, un sistem puternic de auto-dezvoltare, educatie si constiinta aplicata. Ne ajuta sa constientizam ca oricine dispune de capacitati intuitive si instinctive, capcitati ce pot fi folosite pentru transformari spirituale, fizice si emotionale.

Prin tehnicile ThetaHealing aducem la suprafata intelepciunea si inspiratia creatoare care sunt latente in noi si care ne permit sa sugestionam pozitiv si puternic subconstientul nostru. Ca si mod de viata, ThetaHealing ne ajuta pe noi, familia si prietenii. Tot ce avem de facut este sa incetam sa ne indoim de noi insine, de puterea noastra.

Actionati si invatati. Daca sunteti gata sa porniti intr-o calatorie a inimii si a mintii, cu Natural Living Tree™ putem parcurge impreuna acesti pasi.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2023